En baştan cfw yi atarken biçimlendirmiştim hafıza kartını. Birde titreşimi kapatıp denedim bu sefer donma yapmadı müzikte sadece cevapla tuş kilidini aç ta bi saniyelik donma yapıyo sanırım donanımsal bi sorun benimki saol ilgilendiğin için
Donanımsal olduğunu düşünmüyorum. Rasim kardeşimizin önceki cfw'sini de kurmuştum. O cfw'de de aynı sorunu yaşamıştım şimdi de yaşıyorum.cfw kurmadan önce böyle bi problem yoktu. Çok önemsemedim halen de önemsemiyorum çünkü cfw çok güzel gerçekten.varsın biraz donsun biri aradığında
Bu arada müzik klasörü falan daha iyi olmuş bu. Ellerine sağlık tekrardan keyifle kullanıyorum. Bu telefondan çok sıkıldım 4 yıldır kullanıyorum ama yazılım değiştirerek kendimi kandırıyorum sayende
Bu arada bu belle topbar'ın da ilginç bi özelliğini keşfettim. belle topbar açıkken ve telefon kilitliyken, telefonda herhangi bi değişiklik olduğunda (şebeke gidip gelmesi, şebeke 3g'ye geçmesi, wifi bağlanması veya kopması vb.) ekran ışığı yanıyor ve öylece kalıyor hala kilitli kalıyor ama ekranın ışığı yanıyor yani. Köyde çalıştığım için farkettim. Eğer şarjım çok az gidiyo artık diyenler varsa bu yüzdendir. Saygılar.