Efes Pilsen ''Ronald Murray'' Transferi Teması ( Açıklamalar )

Sponsorlu Bağlantılar

Mali Özdemir

Mali Özdemir

Üye
    Konu Sahibi
Efes Pilsen ''Ronald Murray'' Transferi Teması ( Açıklamalar )
Bu sezon TBL'de aldığı sürpriz yenilgilerle zirveden biraz uzaklaşan, Euroleague'de ise TOP 16'ya kalıp Montepaschi Siena, Real Madrid ve Partizan ile çeyrek final mücadelesi verecek olan Efes Pilsen'de transfer sesleri yükseliyor.

ABD'nin saygın medya kuruluşlarından ESPN'de, "Marc Stein" imzasıyla yayınlanan habere göre lacivert beyazlı ekip, Ronald Murray ile ilgileniyor.

NBA'deki en iyi sezonunu, 36.7 dakikada 13.5 sayı ortalaması tutturduğu 2005-2006 sezonunda Cleveland Cavaliers formasıyla yaşayan Ronald Murray, 2008-2009 sezonunda Atlanta Hawks formasıyla 24.7 dakikada 12.2 sayı ortalaması tutturdu.

Murray, geçtiğimiz sezon Chicago Bulls formasıyla sezona başlayıp 29 maçta 23.4 dakika, 10.1 sayı ortalaması tutturduktan sonra sezonu Charlotte Bobcats formasıyla tamamlamış ve 46 maçta 21.6 dakika, 9.9 sayı ortalamalarını yakalamıştı.

Şu an serbest olan ve NBA'in yanısıra Avrupa'dan tekliflere de açık olduğu öğrenilen tecrübeli oyuncu, sezon başında Golden State Warriors'un garanti olmayan kontrat teklifini reddetmişti.

"Flip" lakaplı oyuncu ile Efes Pilsen'in yanısıra Memphis Grizzlies'ın da ilgilendiği ve Grizzlies'ın, Murray veya Larry Hughes ile anlaşma yapmayı planladığı da gelen bilgiler arasında.

31 yaşında ve 1.91 metre boyundaki skorer guard Ronald "Flip" Murray, skorer kimliğiyle bilinirken bencil oyun tarzı ve kötü savunması en önemli eksileri olarak dikkat çekiyor.
 

Benzer Konular

India
Cevap
0
Görüntüleme
382
India
Kingmortall
Cevap
4
Görüntüleme
2K
esokmen
Cevap
6
Görüntüleme
2K
Doğuş Pertez
Cevap
0
Görüntüleme
3K
Doğuş Pertez


Üst Alt