Efes Pilsen One Love Festival 8, 20-21 Haziran

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Doğuş Pertez

Doğuş Pertez

Admin
    Konu Sahibi
Efes Pilsen One Love Festival 8, 20-21 Haziran
Yazın habercisi Efes Pilsen One Love Festival, 8. yılında dünyaca ünlü grupları ağırlamaya hazırlanıyor. 20 Haziran'da Klaxons, 21 Haziran'da Röyksopp santralistanbul'da sahne alacak.

Her yıl heyecan ile beklenen Efes Pilsen One Love Festival ile bu sene de misafirlerinin ayaklarını yerden kesmeye, yemeğe, içmeye, müziğe ve dansa doyurmaya hazırlanıyor. 20 Haziran Cumartesi günü indie-rock, 21 Haziran Pazar günü ise elektro pop müziğiyle santralistanbul sallanacak.

Pozitif tarafından organize edilen Efes Pilsen One Love Festival, bu yıl da geçen yıl olduğu gibi kapılarını saat 14.00'de açacak ve eğlence gün boyu aralıksız devam edecek. Açık havada bol oksijen ile enerji depolayacak festivalciler, yılın en uzun gününde kendilerine, güneşe, arkadaşlarına ve keyif aldıkları her şeye daha fazla zaman ayırma şansı yakalayacaklar.

Temponun bir saniye bile düşmeyeceği festivalin bu yılki ana konukları indie-rock'ın son dönemlerdeki en güçlü temsilcisi olarak anılan Klaxons ile electro-pop müziğin Norveçli temsilcisi Röyksopp.

Efes Pilsen One Love Festival, sekizinci yılında dünyaca ünlü bu iki grubun yanı sıra, Türkiye'de ilk kez sahne alacak olan trip-hop'un efsane ismi Tricky'yi de ağırlayacak. Festival programında ayrıca M83, Ayça Şen, Yasemin Mori, Bora Uzer, DearHead, Jonny Rock ve Style-ist de bulunuyor.

* EFES PİLSEN ONE LOVE FESTIVAL PROGRAMI İÇİN TIKLAYIN

Biletix'te satışa sunulan Efes Pilsen One Love Festival 8'in bilet fiyatları:

Öğrenci günlük: 25 TL
Öğrenci kombine: 40 TL
Tam günlük: 40 TL
Tam kombine: 65 TL

Klaxons
Son zamanların en gözde İngiliz gruplarından biri olan Klaxons, Gravity's Rainbow adını taşıyan ilk single çalışmalarını 2006 Nisan'ında Angular Records etiketiyle piyasaya sürdü ve başarı basamaklarını kısa zamanda tırmandı. Klaxons, ikinci single çalışması Atlantis to Interzone'u yayınlandıktan sonra NME dergisinin en favori gruplarından biri haline geldi ve ardından Polydor ile anlaşma imzaladı. Xan Valleys'in 2006 sonunda yayınlanmasından sonra İngiltere'nin Reading ve Leeds gibi önemli festivallerde sahne aldı. 2007'nin başında Myths of the Near Future albümünün piyasaya sürülmesinin ardından, Mercury ödülünü kazandı.

Klaxons, 2009'da çıkacakları dev dünya turnesi kapsamında 20 Haziran'da İstanbul'da Efes Pilsen One Love Festival sahnesinde müzikseverlerle buluşacak.

Röyksopp

Elektronik müzik dünyasının artık neredeyse bir marka haline gelen gruplarından Röyksopp, 90'ların başlarında birlikte çalışmaya başlayan Torbjorn Brundtland ve Svein Berge'den oluşuyor. 1998'de resmi olarak Röyksopp adı altında bir araya gelen ikili Telle etiketi ile birkaç single yayınladıktan sonra Wall of Sound ile anlaşma imzaladı. İkili eleştirmenler tarafından ayakta alkışlanan ilk albümleri Melody A.M'i 2001'in sonuna doğru piyasaya sürdü. Beck ve Annie gibi müzik dünyasının en sevilen isimleriyle turneler gerçekleştiren Röyksopp, 2005 yılında The Understanding albümünü çıkardı. Albüm grubun elektronik müzik dünyasını temelden değiştirdiğinin gerçek bir kanıtı oldu. Yeni bir albüm bekleyen hayranlarına önce grubun canlı performanslarından oluşan Röyksopp's Night Out sunulurken, tekrar stüdyoya kapanan Röyksopp, bu yıl yeni albümleri Junior ile müzik dünyasına geri döndü. Junior albümünü tanıtmak için çıktıkları dünya turnelerinin duraklarından biri olarak İstanbul'u seçen ikili, Türkiye'de verecekleri ilk konserle 21 Haziran'da Efes Pilsen One Love Festival sahnesinde ayaklarınızı yerden kesecek.

Tricky
Alternatif müzik dünyasının en karizmatik isimlerinden İngiliz müzisyen ve aktör Tricky uzun yıllardır trip-hop'a yön vermeyi sürdürüyor. Bugüne kadar rock, hiphop ve pop kültürlerine büyük ölçüde katkıda bulunan Tricky, 1995'te yayınlanan ilk albümü "Maxinquaye" ile Mercury ödülüne aday olmuş ve NME dergisi tarafından "yılın albümü" ödülünü kazanmıştı.

Starsailor
İngiltere'nin modern rock dünyasına en büyük armağanlarından Starsailor, son albümleri "All The Plans"'in tanıtım turnesi kapsamında İstanbul'da hayranlarıyla buluşuyor. Ülkemizde de hatırı sayılır bir hayran kitlesine sahip olan grup, eleştirmenler tarafından 21. yüzyılın İngiliz pop/rock dahileri olarak adlandırılıyor.

M83
2000'li yıllara yenilikçi tarzı ve başarılı albümleriyle damgasını vuran M83, Anthony Gonzales ve Nicolas Fragmeu tarafından Fransa'da kuruldu. Shoegaze akımına yön veren isimlerden biri olarak elektronik müzik dünyasının en sevilen topluluklarından biri oldu.

Bora Uzer
Bugüne kadar sahnedeki muhteşem performansı ile herkesin dikkatini çeken ve başarısı kulaktan kulağa yayılan Kangroove grubundan tanıdığımız Bora Uzer, B1 adını verdiği ilk solo albümünü Şubat ayının son haftasında Doublemoon etiketiyle yayınladı. Albümün çıkış şarkısı 'Aramızda 1 Gerginlik mi Var?' videosu ile de çok konuşuldu.

Ayça Şen
Ele avuca sığmayan radyo programlarından, sıra dışı köşe yazılarından, yayımladığı kitabından ve muhtelif televizyon yayınlarından tanıdığımız on parmağında on marifet Ayça Şen, temelleri 2005 yılında mor ve ötesi üyesi Burak Güven ile birlikte atılan Astronot adlı ilk albümünden şarkılarla Efes Pilsen One Love Festival sahnesinde.
 
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Benzer Konular



Üst Alt