Benim cfw de de aynı yerde. X-plore veya FExplorer ile bakman lazım.kurtulus40 c animatons da dedi ama nafile orda öyle klasör yok
Arkadaşlar bugün kurtuluş abimizin cfw yi attım sonra efektleri atıcaktım ki bak animation dosyası yok neden acaba?
sende madness ın belle sinimi atmıştın?serdar bayağı güzel yani öyle böyle değil iyi olmuş gerçekten
anladım.. kurtuluş abininki çok kişisel geldi bana, kurmadım hiç ama.. ben bugün madness ınkini attım.. baya iyi yapmış cfw yi.. gerçekten çok stabil ve düzenli olmuş.. modifiye belle ler güzel.. kurtuluş abinkide iyi. güle güle kullan..yok kurtulus40 v3.3 var bende

kurtuluş abinininde mi kurulmuyor?? ilginçya ben madness ın ısrarları nedeniyle onun cfw ye geççem zaten ovi store kurulmuyor hard format lazımmış onu yapınca madness cfw yi atıcam
.. ben şuna inanırım.. hard format bana göre sistemin yarısını siliyor..yarım sistem bana göre aksak bir sistemdir.. o yüzden format atmaya karşıyım.. anca flaş öncesi format atıyorum ve teli flaşlıyorum ben
.. madness ınkinde sorun yok.. ovi store u yani nokia mağazaya güncelledim ben.. biçok ayarını yaptım.. yeni msj gelince oturumlar yada gelen kutusu şeklinde görünüm seçeneğide sunmuş.. iyi olmuş.. bende madness ınkini yükle derim
atmışsın bir kere belle yi artık her çeşidini atar durursun benim gibi , canın sıkıldıkça 
ben değiştirdim effect i zaten.. ilk işim onu değiştirmek olduya soft atıcam sonra e yi biçimlendircem öyle reburfish den yüklerim haftaya büyük bir ihtimalle şu efekti halledeydim iyi olurdu da
flighTAIR abinin sunduğu effectler var.. hem zipli dosyalarını hemde sis şeklinde paylaştı onları.. eccentric effect 10 numara bana göre hemen onu yükledim.. haftayı niye bekliceksin ki? pc in yanında değilmi .. 10 dk bilemedin 15 dk < 25ten saymasını beklersek > beklersin fazla değil!!! ben 2. ye flaşladım 1. flaşladığımda E yi biçimlendirmedim o yüzden programlar resimler mp3 ler duruyordu telde sleeping screen yüklemiştim anna da iken.. o bile duruyordu < mu acaba ?? > çünkü şimdi E yi biçimlendirip tekrar flash ile yükledim madness ın belle sini.. bişey söyliyim mi sleeping screen hala duruyor ve sanki sistemin bir parçası gibi.. ekran koruyuculara girdiğim zaman sleeping screenin yanında o kupaya benzeyen ikoncuk yok
sanırım onu sistemin ekran koruyucu olarak entegre etmiş.. sordum ama bi cvp vermedi kendisi hala