ef 81 sorunum var lütfen yardım....

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

ahmet6651

Üye
    Konu Sahibi
ef 81 sorunum var lütfen yardım....
ben telefona oyun tema program vs şeyler atmak istiyorum bluetooth la bilgisayardan atmayı denedim telefon açmadı yardım lütfen... bi de elinde ef81 uyumlu tema,oyun,program vs. l,nk paylaşırsanız sevinirim... şimdiden tşk..

rapman

rapman

Üye
telefonunu bilgisayara kablo aracılığı ile bağla.eğer bilgisayarında nokia pc suite adlı program yoksa kur.sonra da oyunları kablo yardımıyla kurmayı dene.bu sefer olumlu sonuç alacağını umuyorum ;)

ahmet6651

Üye
    Konu Sahibi
dostum telefonun kablosu yok bende ve bulunduğum yerdeki tüm telefoncuları gezdim kablo bulamadım
bluetoothla atılmaz mı acaba???

--------------- Ekleme ---------------

birde benim telefon benq siemens ef 81 nokia pc suite işe yarar mı?

horsanali

Üye
selamlar
bende de aynı telefon var maalesef... benq arızalı T60 ımı alıp bana bu telefonu verdi :((
ben hiç sevmedim...

kayıp çağrıları bir türlü gçstermiyo.. çağrı kayıtlarım tertemiz :D

neyse gelelim yardım konusuna

arkadaşım ben çok uğraştım ama bilgisayara bağlayamadım telefonu. ama bluetooth ile pek çok oyunu yükledim şahsen. bi de telefonla adresine girersen sana pek çok seçenek sunuyor site...
bir de aşağıdaki linkten temalar var ve oyunlar.. bi bak istersen...

bu arada eğer biliyorsan kayıp çağrılarımı nasıl görebilirim acaba.. biri biliyo mu bu telefonu yaa :((((

ahhhh ah güzelim T60'ım ah nerdesin...

ahmet6651

Üye
    Konu Sahibi
selamlar
bende de aynı telefon var maalesef... benq arızalı T60 ımı alıp bana bu telefonu verdi :((
ben hiç sevmedim...

kayıp çağrıları bir türlü gçstermiyo.. çağrı kayıtlarım tertemiz :D

neyse gelelim yardım konusuna

arkadaşım ben çok uğraştım ama bilgisayara bağlayamadım telefonu. ama bluetooth ile pek çok oyunu yükledim şahsen. bi de telefonla adresine girersen sana pek çok seçenek sunuyor site...
bir de aşağıdaki linkten temalar var ve oyunlar.. bi bak istersen...

bu arada eğer biliyorsan kayıp çağrılarımı nasıl görebilirim acaba.. biri biliyo mu bu telefonu yaa :((((

ahhhh ah güzelim T60'ım ah nerdesin...
arama kaydı sorunu bende de var dostum bi de bana bluetoothla yüklediğin oyunları ve nası yüklediğini yazarsan sevinirim...

--------------- Ekleme ---------------

çağrı kaydı bendede gözükmüyor dostum..duyumlarıma göre yeni bir sürüm attıracak mışız herhalde...

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt