beyler f71 güvenlik kodu kac ben ikinci el aldı denedim bulamadım belki farklı bişeydir ama standar güvenlik kodu kac arakadaşlar yardımcı olursanız sevinirm bide oyunu indirdim telede atım nasıl kuruluyor yardım ci olun imdat
beyler f71 güvenlik kodu kac ben ikinci el aldı denedim bulamadım belki farklı bişeydir ama standar güvenlik kodu kac arakadaşlar yardımcı olursanız sevinirm bide oyunu indirdim telede atım nasıl kuruluyor yardım ci olun imdat
oyunun jar ve jad dosyasını ister hafıza kartının java klasörüne ister telefonun java klasörüne atıyorsun.sonra telefonda oyunlar dan, attıgın dosyayı yüklüyor ve kullanmaya başlıyorsun
olmadı ya ef 71 le f71 aynı şey deel mi ? werdigin likten indirdim karta attım tel e taktım dosya yöneticisine girdim attıklarımı buldum ama gönder var aç die bişe yoookkk !!
Beyler bana Wentto F71 için oyun lazım. Bu dediklerinizin hepsini yükledim attm telefona ama açmadı sadece gönder seçeneği var. Ayrıca Bu F71 de java dosyası nerede bilen varsa yazabilirmi lütfen?