eee LYS'ler açıklandı ? Nerelere gidiyoruz ? Gelin bakalım :D

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

FlaxLy

Üye
    Konu Sahibi
eee LYS'ler açıklandı ? Nerelere gidiyoruz ? Gelin bakalım :D
Evet beyler LYS puanları açıklandı. Harmanlandı ve ortaya 1 tane 3 basamaklı puan çıktı. ( Çoğumuza göre )

Tercih dönemi 28 temmuz ile 5 ağustos arasında olacak heralde

Tabiki maxicep'den adaylarımız bulunmakda ? nerelere gideceksiniz ? düşünceleriniz nelerdir ? Sonuçta hayatınızı değiştirecek kadar önemli bir yere gidebilir bu tercihler.

Not : Beni katmayın halen düşünce içerisindeyim.

ismail

Üye
benimde belli değil ama Ankara İstanbul İzmir Eskişehirden birine gitmek istiyom.

Puanım ise şöyle;

Y-MF-1 476puan 14826.sıra (mat)
Y-MF-2 462puan 21163.sıra (fen)
Y-MF-3 454puan 23398.sıra (sağlık)
Y-MF-4 470puan 16503.sıra (mühendslk)

Metin MF

Üye

baya iyiymiş puanların

- - - Eklendi - - -

ben kuvvetmira kalem harp okuluna gidecem

ismail

Üye

Hocam o puan bana gelcek var ya of of Puanın çok iyi. Nereyi istiyordun ki ?

- - - Eklendi - - -

Harp okulu iyidir

Kardeşim bilmiyom dersaneye gitçem internette bakçam arıcam bişleyllede senin YGS mükemmeldi 450 üstiydü. Senin daha iyidir

Tepkiler: FlaxLy

FlaxLy

Üye
    Konu Sahibi

Kardeşim bilmiyom dersaneye gitçem internette bakçam arıcam bişleyllede senin YGS mükemmeldi 450 üstiydü. Senin daha iyidir

Benim YGS-1 : 453.634

LYS MF-4 : 356

Ankara Gazi üniversitesi Mimarlık istiyordum ama gelmedi Bende ya paralıya gidecem. Yada 2 seneliğe gidip 4 yıllığa geçiş yapacağım.

Not : Ben MF'ciyim. Ama aynı zamanda Türkçem ve sosyalim mükemmeldir. Benim 453 puanı almamı sağlayan bu 2 dersdir. Bu 2 dersden toplasan 2-3 yanlışım çıkmıştır.Matematiğim berbat. saymıyorum bile

ee benim istediğim üniversite mf-4'den alınca. YGS'dende anlaşılacağı gibi Matematiğim berbat oluncaaaa.... LÖP oturdum

Sağlık olsun ne diyelim..... Bu üniversite hayatı beni benden aldı

ismail

Üye

Dert etme. Bizim buraya gel izmire

FlaxLy

Üye
    Konu Sahibi

Dert etme. Bizim buraya gel izmire

Ankara gibi bir yer memleketim olunca + 16 yıl burda kalınca Başka bir şehir beni sarmaz.

Daha geçen 20 günlük doğu turuna çıktım. Başka bir şehire alışmak gerçekten zor sıkıyor.

Ama Söz konusu izmir olunca düşünebilirim diyomuşum

Ama benim Gazi üniversitesine gitmeminde 4 tane sebebi var. Onlarda bende kalsın

ismail

Üye
haha
Tamam öyle olsun bakalım
Ben de Ankara veya İstanbul'a gelmeye çalışcam

boş işler genel müdürü olcm bende

yildiz teknik makine muhendisligine bekleriz arkadaslar gelecek varsa

pelın_

O nasl puan öle ya ben ensn 485 le anadolu lisesne grmstm dahada şukür göremedm dgs de 250 alrsam toplamda ankara gazıdeym haydı bakalm hayırlısı

FlaxLy

Üye
    Konu Sahibi
O nasl puan öle ya ben ensn 485 le anadolu lisesne grmstm dahada şukür göremedm dgs de 250 alrsam toplamda ankara gazıdeym haydı bakalm hayırlısı

Ankara Gazimi dedin sen ? Buyur bekleriz. Hangi bölüm ?

ismail

Üye
Ankara Gazi özel miydi devletin mi?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...