Edirneli Seher Selim oldu evlendi

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Haydar

Haydar

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
Edirneli Seher Selim oldu evlendi
Çanakkale'de yaşayan Seher Yılmaz geçirdiği cinsiyet değişikliği ameliyatıdan sonra Selim Yılmaz oldu ve evlendi..
10.06.2012 13:40

ÇANAKKALE'nin Ezine İlçesi'nde yaşayan Seher Yılmaz, geçirdiği bir dizi cinsiyet değişikliği ameliyatıdan sonra Selim Yılmaz (29) oldu. Hemen mavi nüfus cüzdanı çıkaran Selim Yılmaz, gönlüğünü kaptırdığı Feride Üner'e (31) düğün yaptı.
2 YIL ÖNCE ANKARA'DA BIÇAK ALTINA YATTIŞerife ve Mustafa Yılmaz çiftinin kız çocukları olarak dünyaya gelen Seher Yılmaz, geçen yıllar içerisinde kendisini bir erkek gibi hissetmeye ve davranmaya başladı. Cinsiyet değiştirme ile ilgili olarak araştırmalar yapan Seher Yılmaz, iki yıl önce, Ankara'da bıçak altına yattı. Ameliyatın ardından Selim adını alan Yılmaz, kendisine mavi nüfus cüzdanı çıkarttı. Selim Yılmaz, bu arada gönlünü kaptırdığı Feride ile evlenmeye karar verdi. Düğün öncesi arkadaşları tarafından damat tıraşı yapılan ve yerel geleneklerin bir kısmı uygulanarak başından aşağı bira dökülen Selim Yılmaz, davul eşliğinde oynadı. Düğünde damat Selim Yılmaz'ın mutluluğu gözlerinden okundu.
ANNESİ: DAİMA ONUN ARKASINDAYIZDamadın annesi Şerife Yılmaz, "Çoçuğumuzun düşüncelerine her zaman saygılıyız ve daima onun arkasındayız" dedi. İki yıllık yüksekokul mezunu olan ve hayatını şoförlük yaparak kazanan Selim Yılmaz, düğün için hiçbir masraftan kaçınmadı. Yılmaz, "Feride'yi çok seviyorum. Onunla evlendiğim için çok şanslıyım. Çok zor bir işi başardım. Çok mutluyum" dedi. Ensonhaber

DaNq3rB0y

DaNq3rB0y

Üye
aleti nasıl montelemsler acaba :d: :d:

FirstPioneer

FirstPioneer

Üye
çok geniş bir aileymiş aynen nasıl çocuğu olcak ? :ehe

Ns_Lion

Ns_Lion

Üye
Okadar şey olmus Siz nye alet meselesine takıldınız :D

tempestshine

tempestshine

Üye
Bilmem :D

Oğuzhan

Oğuzhan

Üye
:sahan:

Enes

Enes

Üye
onu geçtim onunla evlenene ne diyeceksin :D

technoshark

technoshark

Üye
diyecek çok şey bulunur aslına bakarsanız.. ama ALLAH haklarında hayırlısını nasip etsin desek en iyisi olucak sanki...

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...