Edge ile ekran titremesi

Sponsorlu Bağlantılar

tdd46

tdd46

Üye
    Konu Sahibi
Edge ile ekran titremesi
Edge ile internet açık oldu mu s3 un ekran ışığı titriyor. Şebeke h ye geçti mi ya da interneti kapatınca düzeliyor. Farklı bataryalar da da aynı durum sizce neden oluyor?

• Beğen
Tepkiler: Silinen Üye 2574464

Doğuş Pertez

Doğuş Pertez

Admin
Adım 1:
Samsung telefonunuzu USB kablosu ile bilgisayara bağladığınızda Windows’un telefonunuzu sorunsuz gördüğünden emin olunuz. Eğer Windows sürücü yüklemek için uyarı veriyorsa kabloyu çıkartıp buraya tıklayıp gerekli Samsung sürücüleri bilgisayarınıza indirip çalıştırın. Veya orijinal Samsung Kies yazılımını yükleyin.

Telefonunuzun en az %50 oranında şarjı olduğuna emin olunuz.

Adım 2:
Öncelikle tabletinize Custom Recovery yüklemek gereklidir. Eğer daha önce yüklemediyseniz buradaki makalemizde belirtildiği şekilde CWM Recovery yükleyin.

Buraya tıklayarak (RocketTab2.1_MOD_T210_MK9_Kernel.zip) dosyasını indiriniz. (Açılan sayfada ortada küçük olan siyah Download butonuna tıklayın)
İndirdiğiniz bu ZİP dosyayı tabletinizin ana belleğine veya varsa SD belleğine kopyalayın.

Adım 3:
Tableti kapatınız. Kapalı iken Üst ses düğmesi + Home Tuşu + Güç düğmesine aynı anda bir kaç saniye kadar basılı tutun. Galaxy Tab3 yazısı ekranda görününce tuşları bırakın. Aşağıdaki göründüğü gibi CWM Recovery ekranı gelecektir. Gelmedi ise işlemi baştan yapın.

Adım 4:
Ses açma ve kapama tuşları ile hareket ederek ikinci sıradaki “install zip” seçeneğini seçin. Bazen ses düğmelerine basında ilerlemeyebilir, ısrarla birkaç defa basın. install zip üstüne gelince güç düğmesine basıp seçin. Aşağıdaki ekran gelir.

Kopyaladığınız zip dosya eğer tabletin kendi belleğinde ise üstteki zaten seçilidir. SD belleğe kopyaladıysanız bir alttaki seçeneği seçin. Seçtükten sonra Güç düğmesine basın. Dosyaların listesi gelecektir. Yine ses tuşlarını kullanarak kopyaladığınız zip dosyayı seçin. (Yanlış bir kılasöre girerseniz +++++Go Back+++++ ile geri dönersiniz)

Dosyayı seçip Güç düğmesine bastığınızda yükleme işlemi başlayacaktır.

İşlem bitince Geri tuşu ile ana ekrana gelip “Reboot” seçeneği ile yeniden başlatın.

• Beğen
Tepkiler: Silinen Üye 2574464 ve tdd46
tdd46

tdd46

Üye
    Konu Sahibi
AnlatımınıZ için teşekkür ederim. Farklı romlar da kuruyorum durum aynı. Bir tek edge ile bağlanınca yapıyor anlattıklarızı deneyecem
Ama telefonda bir sorun yok gerekli şekilde kullanabiliyorum
İndirilecek dosya linki yok tıklama ile inmiyor

• Beğen
Tepkiler: Dogus Pertez
Silinen Üye 2574464

Silinen Üye 2574464

Kapalı Hesap
Hardware ile ilgili bir durum da ola bilir bu (ROM ları düzgün şekilde kurup denediysen %100 hardware sorunudur :()

• Beğen
Tepkiler: tdd46
tdd46

tdd46

Üye
    Konu Sahibi
Farklı romlar farklı bataryalar demedim. Wi fi ya da hdspa bağlantı da yapmıyor. E harfi çıkan bağlantıda nete girince yapıyor. İlginc bir durum çözemedim.

Silinen Üye 2574464

Silinen Üye 2574464

Kapalı Hesap
Peki başka SIM kartlar ile oluyor mu?

• Beğen
tdd46

tdd46

Üye
    Konu Sahibi
Sim kart denemedim hiç. Ama bir yıldır kullandığım telefon. Önceden böyle bir sorun yoktu. Neden oluyor çözemedim anlam da vermiyorum sadece e harfi çıkan internet bağlantısını kullanırken yapıyor. E gözükürken internete girmezsem yine sorun yok

Silinen Üye 2574464

Silinen Üye 2574464

Kapalı Hesap
İşlemci sorununa da benziyor bir az
Mesela PC de işlemcinin pinlerinin bazıları yamulup yerine oturmadığında, işlemcinin bir kısmı bozulduğunda bazı şeyleri yaparken garip davranır, misal Wifi a bağlandım ama o da ne, ekranın bir kısmı rengini kaybetti ve mavi ekran geldi, format atarsın çözülmez, driver değişirsin yine aynı, Windows XP de bile aynı... İçini açıp bakarsın ki her şey normal, tamirciye götürdüğünde işlemcini açar ve değiştirip test ettiğinde hiç bir sorun olmaz, kendi işlemcinin pinleri yamuksa düzeltir, görünürde sorun yoksa yeni işlemci almanı söyler
İşlemci sorunu olursa anakartın değişmesi gerekecektir ve telefonun kendi fiyatına yakın bir meblağ istenecektir, çünki telefon işlemcisi ana kartla direk bağlıdır

• Beğen
Takipçi Satın Al

Üst Alt