Eden Hazard'ın bir şartı var!

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Haydar

Haydar

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
Eden Hazard'ın bir şartı var!
Lille'in yıldız orta saha oyuncusu Eden Hazard, Premier Lig'de transfer olacağı kulübü seçmesinde sahada kalma süresinin önemli bir etken olacağını söyledi.

Manchester United, Manchester City veya Chelsea kulüplerinden birine transfer olacağını doğrulayan 21 yaşındaki yıldız, HLN'ye yaptığı açıklamada, "Takımda oynayacağım mevkim ve oynama sürem kararımda önemli etkenler olacak." şeklinde konuştu.

Açıklamanın ardından bu yaz kadroda yeniden yapılanmaya gidecek olan Manchester United ve Chelsea'nin Hazard yarışında, kadroya sadece derinlik katma peşindeki Manchester City'e göre bir adım öne geçtikleri düşünülüyor.

Chelsea'nin Didier Drogba ve Salomon Kalou ile Manchester United'ın da Dimitar Berbatov ve Michael Owen ile yollarını ayıracak olması, genç Belçikalının bu takımlarda düzenli olarak forma bulma şansını artıran faktörler olarak değerlendiriliyor.

Ülkesinin milli takımıyla 2 Haziran'da İngiltere'ye karşı oynadığı hazırlık maçında 10 numaralı formayı giyen yıldız oyuncu, yeni kulübünde de bu pozisyonda oynamak istediğini belirterek, "Belçika'da gerçek bir 10 numara gibi oynamaktan mutluyum. Gelecekteki kulübümle ilgili kararımı ne zaman vereceğimi ise bilmiyorum." şeklinde konuştu.
 
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...


Üst Alt