Eczanede fıkra gibi olay...Okumayan pişman.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

aryscat

Üye
    Konu Sahibi
Eczanede fıkra gibi olay...Okumayan pişman.
Eczanede il açlarımın gelmesini bekliyorum. Bu arada Orta yaşını geçmiş bir kadın eczaneye girip kalfaya sordu...
- Fare iloci vardir?
Kalfa:
- Var teyze...
Kadın:
- Yeşil karta yazıyorsuniz?
Kalfa:
- Farenin karnesini getirin yazdıralım teyze...
Ben böyle komik fıkra bile duymamıştım... kadın çıktıktan sonra Gülmekten yerlere yattım...

Tepkiler: mcnpl4, izmirligenc, minoo ve 4 diğerleri

aryscat

Üye
    Konu Sahibi
Asprin YAZDIRMAK için bile sağlık ocağına giden , ilaç bedava deyip zırt pırt doktora gidip evleri antibiyotik ve ağrı kesici deposuna çeviren ve sgk yı iflas noktasına taşıyan vatandaşımın yeşiil karta bakış açısı bu ... aslında trajikomik...

haltie

Üye

bu yazıları okuyan var mı?

AKATLI

Üye

bu yorumu yazmak için çok uğraştın mı

şahsen bek okumak için çok uğraştım

bu yazıları okuyan var mı?

"Asprin yazdirmak icin bile saglik ocagina giden,ilac bedava deyip zart part doktora gidip evleri antibiyotik ve agri kesici deposuna cevirej ve saglik ocagini iflas noktasina tasiyan vatandas .......?....... yesil karta bakan .....?...... bu ... Aslinda trajikomik"

haltie

Üye

....... bu kısımları önemli

minoo

Üye
bn de eczanede çalıştm işi biliyorum..qerçekten hiç saçma deil.adam 3liralık ilaç içn reçete yazdırıyo şu parası bu parası veriyo 5 lira he snra eczacı suçlu..insanlarla uqraşmak sabır istiyo cidden.bn kafayı yicektm

Teyzeye iyi olmuş Köpek mamasını eczaneler satsa onu bile yazdırıcaklar ya

manyet.k

Üye
haltie ben açıklayayım yazanı Asprin yazdirmak icin bile saglik ocagina giden,ilac bedava deyip zırt pırt doktora gidip evleri antibiyotik ve agri kesici deposuna ceviren ve sgkyı iflas noktasına taşıyan vatandaşımızın yeşil karta bakış açısı bu aslında trajikomik yazıyor

Açıklama için teşekkürler Ben Halit sende falan neden böyle gözüktü bu yazı anlamadım

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...