Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Ebuddyden facebooka giriş yardım
Sponsorlu Bağlantılar
wadegame
Üye
Konu Sahibi
Ebuddyden facebooka giriş yardım
selam arkadaslar ben ebuddy hakkında yardım almak ıstıyorum ya msne gırıyorum normal sorun yok hatta 2 msn adresımıde acabılıyorum ama facebooka gıremıyorum lutfen ama lutfen yardım edın telefonum nokia N73
OğuzcanAbi
Üye
girme zaten kardeş hiç bişey yapamıyon boşuna kendini zorlama
gogo26
Üye
e buddy yi nasıl kullanıyor lütfen yardım
sedat_17
Üye
Habire baglantı kopuyor bide baglanmaya clsrken ugrastırıp duruyor sinir bozucu bir uygulama
ballyunuvar
Üye
arkadaşlar bende de facebook hesabı eklemede sorun yaşıyor.baglantı kurmak için kendi browserine giryor işlemi tamamlıyor geri ebuddy e dönerkeeeeeen ebuddy kapanıyor?????
arkadaşlar bende de facebook hesabı eklemede sorun yaşıyor.baglantı kurmak için kendi browserine giryor işlemi tamamlıyor geri ebuddy e dönerkeeeeeen ebuddy kapanıyor?????
geçen hafta başladı ebuddy de facebook baglantı sorunu. diğer hesaplarını açarken sorun yaşanmıyor. bir tek facebook da sorun oluyor. sanırım facebook ile alakalı. palringo dada şuan baglanmıyor ben onuda denedim. bir tek fring kaldı. bakalım onda durum nedir. şimdi indiriyorum onuda. çoklu face varmı yokmu bilmiyorum fring de.
eğer bir çözüm bulursam yazarım buraya kardaş.
yunus5055
Üye
Ebuddy geçen hafta face ile bağlantısını kesti .. Tam olarak vodafonun ebuddy ücretlidir mesajı attığından bir hafta sonra filan ... Şu an ben lcg nin programı olan slick i kullanıyorum ... Ebuddyden 2 eksiği var .. Birisi facede olduğu halde cevrimdişi olanlar ayırt edilmiyo ... Diğeri ise sadece tek hesap ekleniyo ... 2 face aynı anda açılmıyo yani .. Bi face bi msn açılıyo ama ...
Artıları ise şunlar :
mesaj geldiğinde sağ üst köşede mini menü beliriyo orda gösteriyo kimin mesaj attıği ...
Bildirimlere istenilen her müzik konuluyo .. ( mesaj gelmesi , titreşim , çevrimiçi olan biri yada dışına geçen biri ... Gibi şeyler )
... Program sis olduğu için oldukça hızlı açılır ... Direk hesaba bağlanır ( oto bağlanma etkin seçilmeli ) ... Ayrıca bildiğimiz gibi lcg nin arayüzü oldukça hoş ..
- - - Eklendi - - -
Ebuddy geçen hafta face ile bağlantısını kesti .. Tam olarak vodafonun ebuddy ücretlidir mesajı attığından bir hafta sonra filan ... Şu an ben lcg nin programı olan slick i kullanıyorum ... Ebuddyden 2 eksiği var .. Birisi facede olduğu halde cevrimdişi olanlar ayırt edilmiyo ... Diğeri ise sadece tek hesap ekleniyo ... 2 face aynı anda açılmıyo yani .. Bi face bi msn açılıyo ama ...
Artıları ise şunlar :
mesaj geldiğinde sağ üst köşede mini menü beliriyo orda gösteriyo kimin mesaj attıği ...
Bildirimlere istenilen her müzik konuluyo .. ( mesaj gelmesi , titreşim , çevrimiçi olan biri yada dışına geçen biri ... Gibi şeyler )
... Program sis olduğu için oldukça hızlı açılır ... Direk hesaba bağlanır ( oto bağlanma etkin seçilmeli ) ... Ayrıca bildiğimiz gibi lcg nin arayüzü oldukça hoş ..