eBuddy XMS

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Kurtuluş40

Kurtuluş40

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
eBuddy XMS
eBuddy XMS

gerçek zamanlı mesajlaşma uygulaması, beta artık ve Nokia N9 için son sürümü ve Nokia Lumia 900, 800 ve 710 için kullanılabilir.
EBuddy ile SMS daha fazlasını yapmak için XMS.
Resimler, ifadeler ve daha fazla metin XMS!
Ayrıca akıllı yüklü herkes için sınırsız metin mesajları XMS.
eBuddy XMS ve XMS başkasının arasında sınırsız mesajları paylaşmak için akıllı telefonlar Internet bağlantınızı kullanır ücretsiz.
Uygulama WhatsApp ve Kik,
biz gerçek zamanlı olarak fotoğraf ve video,
SMS ve MMS kullanımı yerine iletileri göndermek ve almak ile benzer.
Anlık mesajlaşma için sadece bir araçtır çünkü MeeGo üzerinde kullanılabilirliği çok önemlidir.
WhatsApp geliştiriciler MeeGo için bir sürüm başlatma niyeti olduğunu açıkladı.
Çok yakında geliyor: resim gönderirken, video gönderimi, grup sohbet ve daha fazlası!

eBuddy XMS Nokia Store ve Pazarı ücretsiz kullanılabilir.

Ekli dosyalar

• Beğen
Tepkiler: cozturk ve yasarr35

MertcaN9

MertcaN9

Üye
:tşk:

pRime.

pRime.

Üye
Bi whats app kaldı artık. :) Teşekkürler.

Cihanî Sultan

Cihanî Sultan

Üye
Teşekkürler.O da gelir...

yasarr35

Üye
teşekkürler abi :)

01kubi

01kubi

Üye
teşekkürller

cptaincnr

cptaincnr

Üye
Ben kullanıyorum arkadaslar yaklasık 1 aydır Whatsapp ın yanından bile geçemez malesef... Henüz sadece meego için text gönderebiliyorsunuz resim video falan gönderilmiyor. Location paylasamıyorsun sadece yazısırım dıyorsanız kullanılır sms atmaktan ıyıdır yınede ;)

pRime.

pRime.

Üye
Ben kullanıyorum arkadaslar yaklasık 1 aydır Whatsapp ın yanından bile geçemez malesef... Henüz sadece meego için text gönderebiliyorsunuz resim video falan gönderilmiyor. Location paylasamıyorsun sadece yazısırım dıyorsanız kullanılır sms atmaktan ıyıdır yınede ;)

yeni sürümlerine dosya gönderimi ve grup sohbeti eklenecekmiş. bence güzel bir uygulama ancak whatsapp kullanan sayısı çok daha fazla. :)

saruman_me

saruman_me

Üye

Devil_Batu

Devil_Batu

Üye

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Takipçi Satın Al

Üst Alt