cemaracı Üye aynı sayfada downloading does not work seçeneğini tıklayınarkadaş ben bunu göremedim....
dehsetsss Üye dostum turkcell in msn paketi var bende bu prog. kullandığım zaman yine her ayrıca knt gidiyormu sonuçta turkcell msn ile bağlanıyorum
dostum turkcell in msn paketi var bende bu prog. kullandığım zaman yine her ayrıca knt gidiyormu sonuçta turkcell msn ile bağlanıyorum
godisnowhere Üye Kolay gelsin.....Yardım ederseniz :P listeden telefonumu bulamadım "samsung i8910hd " hangisini yüklemem gerekiyor?
Kolay gelsin.....Yardım ederseniz :P listeden telefonumu bulamadım "samsung i8910hd " hangisini yüklemem gerekiyor?
reoksit Üye n81de çalışıyor çok güzel jad dosyasını telefona attığında yükle dediğinde kendi indirip kuruyor jar dosyasını aramanıza gerek yok çok kullanışlı bir proğram emeği geçenlere teşekkürler
n81de çalışıyor çok güzel jad dosyasını telefona attığında yükle dediğinde kendi indirip kuruyor jar dosyasını aramanıza gerek yok çok kullanışlı bir proğram emeği geçenlere teşekkürler
eylul_irem Üye ben n73 e yükledim fakat bağlanmıyo bağlanana kadar her şey güzel ıd ve şifre giriyorum gerisi gelmiyo
ben n73 e yükledim fakat bağlanmıyo bağlanana kadar her şey güzel ıd ve şifre giriyorum gerisi gelmiyo