sakaryalii5454 Üye mustafa993' Alıntı: Hemen hemen tüm telefonlar için bir msn titreşim alıp gönderme bile var !! Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız Genişletmek için tıkla ... ya yardım eder misiniz nasıl yüklücem ben bu programı tele --------------- Ekleme --------------- ben,m tel samsung c3053
mustafa993' Alıntı: Hemen hemen tüm telefonlar için bir msn titreşim alıp gönderme bile var !! Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız Genişletmek için tıkla ... ya yardım eder misiniz nasıl yüklücem ben bu programı tele --------------- Ekleme --------------- ben,m tel samsung c3053
orhansergen Üye Normal ceplira ile giriş yapmayı düşünmeyin internet paketine üye olun açılışta çevrim dışı kişileri de gösterdiği için fazla harcar
Normal ceplira ile giriş yapmayı düşünmeyin internet paketine üye olun açılışta çevrim dışı kişileri de gösterdiği için fazla harcar
xozgexcepkinx Üye cok teşekkürler kardeşim çok saolasın ya çok yardımın oldu...Bunu çok arıyordum tekrar teşekkürler.
abbccc122333 Üye bende ebudyyi yükledim ama imzalanmamış die bişey çıktı kurarken ve hiç giremedim bu neden olabilir
bywarm Üye arkadaşlar bu benim cep de orjinal yüklü geldi ama bir türlü açılmıyor ne yapmam gerekir açmak için neyi atlıyorum anlamadım cevaplarsanız sevinirim
arkadaşlar bu benim cep de orjinal yüklü geldi ama bir türlü açılmıyor ne yapmam gerekir açmak için neyi atlıyorum anlamadım cevaplarsanız sevinirim
Hacklove27 Üye bu ebuddy yan dönüyormu? acill --------------- Ekleme --------------- E buddy telefonuma kurdum fakat yan dönmüyor ekranda yardımcı olursanız sevinirim
bu ebuddy yan dönüyormu? acill --------------- Ekleme --------------- E buddy telefonuma kurdum fakat yan dönmüyor ekranda yardımcı olursanız sevinirim