Tavsiye ebook acil

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

omerk88

Üye
    Konu Sahibi
ebook acil
arkadaşlar lumia için nerden nasıl ücretsiz Türkçe ebook bulabilir veya netten nasıl tel yükleyebiliriz

e kitap bulmazsa ölecek hastalığına tutulmuş bu insana bir kilit dolusu e kitap atın ey dostlar.

KORSAN içerik yasak arkadaş!

Tepkiler: Aybin.Kilic
Şimdi reklamlar:
BEN YANDEX'MİYİM NE BİLEYİM
Reklam bitti)

omerk88

Üye
    Konu Sahibi
e kitap bulmazsa ölecek hastalığına tutulmuş bu insana bir kilit dolusu e kitap atın ey dostlar.

KORSAN içerik yasak arkadaş!

korsan istediğimi nerden çıkardın sen okumuyor olabilirsin ama bu dünyada bazı insanlar okur ekitabı satın alıp tel yüklemeyi beceremedik birader
windows mağazasından bulabilirsin

kardeş mağazada Türkçe kitap nerdeyse yok gibi , ben ekitap satın aldım ama tel atamadım

Mağazaya girip ebook reader diye aratınca bir ton alternatif e reader uygulaması var.

Satın aldığınız ebookları hafıza kartına atıp dosya manager programı ile bulup aç diyin program seçip okuyun...

ishak388

Üye
internet üzerinden mobil kitap okuma siteleri diye araştır bulabilirsin 2.cisi bi kütüphaneye git gerçeği dururken sanale gerek yok bence

Bay H

Üye
Kitabınız eğer PDF formatında ise yapmanız gerekenler oldukça basit;
1. Yol: İlgili dosyayı One Drive hesabınıza bilgisayarınızdan aktarın ve daha sonrasında telefondan bu dosyayı One Drive uygulamasına girip açın gelen ekranda yüklü ise Adobe Reader uygulamasını seçerek okuyabilirsiniz.
2. Yol: Acrobat.com adresinden bir hesap açıp buraya dosyalarınızı aktarabilir daha sonrasında yine Adobe Reader ile okuyabilirsiniz.

İlk konunuz tarafımdan kullanıcı kulübüne taşınmıştır. Bu tip soru ve sorunlar için konu açmak yerine ana konulardan yöneltmeniz gereksiz konu açımını önleyecektir.

Ekitap satın almışsın, ücretsiz olanını ne yapacaksın?

Sana daha önceki konunda book viser uygulamasını tavsiye ettim. Sen daha burda yokken ben e kitap uygulamalarının konusunu açtım. Karşılaştırmalı şekilde.

Dediğin gibidir belki de ben okumuyorumdur, d&r, idefix falan da bilmem ben.

Ücretsiz demeseydin bu linkleri verecektim ancak ısrarla ücretsiz yazdığın için vermedim.

Hayırlısı

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...