Murat Alper
Üye
-
Konu Sahibi
-
13 dolar tanesi 2 tane sipariş ettimKaç Dolardan?
Ürün Orjinal Değil Gibime Geliyor?13 dolar tanesi 2 tane sipariş ettim
şu ürün
Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
Orjinal değil büyük ihtimalle. Yurt dışında orjinal Micro SD Kart fiyatı Türkiye ile aynı. Açın, Aliexpress bakın görürsünüz. Bu tarz ürünler %90 feyk 128 GB oluyor.Ürün Orjinal Değil Gibime Geliyor?
Başıma Gelmişti Oradan Almiştim Bir Ara Dediğin Gİbi Çakma Class 1 Çıktı Bad Sectörlerde CabasıOrjinal değil büyük ihtimalle. Yurt dışında orjinal Micro SD Kart fiyatı Türkiye ile aynı. Açın, Aliexpress bakın görürsünüz. Bu tarz ürünler %90 feyk 128 GB oluyor.
Samsung Note 3 N9005 LTE cihazımdan Tapatalk ile gönderildi
Adamın 13 işlemi var. Bu tarz adamlardan alışveriş yapmamak gerek. Orjinal ürün 50~60 dolar 128 GB, yorumlarda ortada. Kimden alındığına, yorumlara iyi bakmak gerek. Arkadaş da iptal etsin yazık etmesin parasına.Başıma Gelmişti Oradan Almiştim Bir Ara Dediğin Gİbi Çakma Class 1 Çıktı Bad Sectörlerde Cabası
Bizim TÜrkler ÇoşturmuşAdamın 13 işlemi var. Bu tarz adamlardan alışveriş yapmamak gerek. Orjinal ürün 50~60 dolar 128 GB, yorumlarda ortada. Kimden alındığına, yorumlara iyi bakmak gerek. Arkadaş da iptal etsin yazık etmesin parasına.
Samsung Note 3 N9005 LTE cihazımdan Tapatalk ile gönderildi
Mrb arkadaşlar ebaydan 2 tane hafıza kartı siparişi ettim acaba onlar için vergi alırlarmı acaba yardımlarınızı bekliyorum şimdiden teşekkürler iyi forumlar
@Sarangni @0MG90 @Bahadir_fb bir yardımcı olabilirmisiniz 2 tane sipariş ettimde bu ikisi için vergi alırlarmı acaba
ürünün orjinal ihtimali ne kadardır birde aliexpressde ininal kart geçerlimidirVergi ödenmiyor dostum. Arkadaşın dediği gibi belli bir fiyatın üzerine çıkınca vergi ödeniyor.
Birde AliExpress niye kullanmıyorsunuz?
Kargo ücretsiz, Ürünler genelde 2-3 haftada geliyor ve satıcılar çok yardımcı oluyor.
ürünün orjinal ihtimali ne kadardır birde aliexpressde ininal kart geçerlimidir
Orjinal olup olmadığını Kullanmadan bilemezsin. Kullanırsın sonuna kadar doldurursun dosyalarını bozmaz ise ve hız testini de geçerse ozman anlarsın. Ben 32 gb almıştım. 10 gb den sonra kopyaladığım dosyaları bozmuştu.ürün geldi arkadaşlar korsan dimi sizcede
Ürünü kullandınızmı, ürün nasıl, merak ediyoruz.Mrb arkadaşlar ebaydan 2 tane hafıza kartı siparişi ettim acaba onlar için vergi alırlarmı acaba yardımlarınızı bekliyorum şimdiden teşekkürler iyi forumlar
@Sarangni @0MG90 @Bahadir_fb bir yardımcı olabilirmisiniz 2 tane sipariş ettimde bu ikisi için vergi alırlarmı acaba
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?