Serhan
Üye
-
Konu Sahibi
-
Onu bırak , laptop u açmaya üşendim annemin pc si buInternet Explorer kullanıyon, aman Allahım
Yok tam anlamadım hangisi oluyor kargo kodu tam bana öyle bir şey gelmedi ? Nereye gelecekki oSana kargo takip kodu vermedi mi onunla bak Ptt'den veya kargonun sitesinden
Tracking number gibi bir şey yazması lazım bi bakıverYok tam anlamadım hangisi oluyor kargo kodu tam bana öyle bir şey gelmedi ? Nereye gelecekki o?
Yok öyle bir şey göremedim benTracking number gibi bir şey yazması lazım bi bakıver
eyvallah da , barcok numarasını bulamadım işteLinkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
Buradan bak, ne yazacak bakalım
barkod numarası kargo takip numarasıeyvallah da , barcok numarasını bulamadım işte
Anladığım tek cevap buydu , teşekkürlertakipli göndermemiş adam. kargo şuan nerde bilemezsin. ortalama 1 ay sonra posta kutuna ya da evin önüne bırakıp gider postacı. ucuz olan şeylerde öyle gönderiyorlar genelde.
aynen çok ucuz şeyler var, bi ara çin'i eve taşıyodum ebay'denAnladığım tek cevap buydu , teşekkürler
O Değilde çinden geliyor
10 dolar yaklaşık 23 tl tuttu
Anladığım tek cevap buydu , teşekkürler
O Değilde çinden geliyor
10 dolar yaklaşık 23 tl tuttu
Ben sana onu anlatmaya çalışıyodum kargo şeysisi yok
Sağol abi , şimdi ben bikaç saat önce baktım bugün kargoya verilmiş , 19 Kasım - 2 Aralık arası geleceği söyleniyorSerhan resim pek belli değil. O sayfada unpack yazan yer mavi ise tıkla bir kargo ismi gelir. Paypal ile ödeme yapmışsan o hesabına gir ordan son işlemlerine bak görürsün. EBay hrsabında paket resmi varsa işlem yine tamam. Ama üzgünüm senin ürün bence henüz kargoya verilmemiş. En sağlamı satıcıya sor. seferaytekin eBay de den. Slmlar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?