Eateam Windows Phone Uygulamalarını Türkçeye Ceviri Yapmanın Yollarını Bilen Var Mı?

Sponsorlu Bağlantılar

Eateam

Eateam

Üye
    Konu Sahibi
Eateam Windows Phone Uygulamalarını Türkçeye Ceviri Yapmanın Yollarını Bilen Var Mı?

OttomaN TigeR

OttomaN TigeR

Üye
Benim bildiğim bi Özgür var :kıskıs:

• Beğen
Tepkiler: yaren_dede
Eateam

Eateam

Üye
    Konu Sahibi
Nic ki tam olarak verebilir msin dostum

- - - Eklendi - - -

NİC Kİ TAM OLARAK VEREBİLİR MSİN DOSTUM

OttomaN TigeR

OttomaN TigeR

Üye
Özgür geliştirici ile birlikte çalışıyor Bahadır, uygulamaya Türkçe dil eklendikten sonra mağazadan güncelleme yayınlanıyor. :D

• Beğen
ÖEY

ÖEY

Üye
Birinin Türkçe'ye çevirmesi için önce geliştiriciyle irtibata geçip onlardan ingilizce metni alması lazım. Ondan sonra çevirip yine geliştiriciye gönderecek ve sonrasında geliştirici güncelleme tadında yayınlayacak o dil dosyasını.

• Beğen
OttomaN TigeR

OttomaN TigeR

Üye
Yalnız şunu belirteyim Özgür'ün manevi kazancının dışında başka bir kazancı yok Bahadır. :)

• Beğen
Tepkiler: bulutsuzgece ve yaren_dede
yaren_dede

yaren_dede

Üye
Yalnız şunu belirteyim Özgür'ün manevi kazancının dışında başka bir kazancı yok Bahadır. :)

onu farkettim dostum :) şartlar bu doğrultuda ilelenmesini gerektiriyorsa her zaman birilerinin fedakarlık yapması gerekiyor özgür'de burada farkını ortaya koyuyor :)

• Beğen
Tepkiler: bulutsuzgece ve ÖEY
OttomaN TigeR

OttomaN TigeR

Üye
  • Beğen
bulutsuzgece

bulutsuzgece

Üye
Güzel sözleriniz için teşekkür ederim arkadaşlar.
Ancak EA gibi bir firmanın oyunlarının çevirisi, rutin uygulama çevirilerine göre daha çok zaman isteyen bir iş.
O tip oyunlarda çok fazla sayıda çeviriye esas menü ve değer olacaktır.

Ancak uygulamalardan beğendikleriniz olursa, fırsat bulur bulmaz elimden geleni yapmaya çalışırım.

• Beğen
Tepkiler: OttomaN TigeR ve yaren_dede
OttomaN TigeR

OttomaN TigeR

Üye
Güzel sözleriniz için teşekkür ederim arkadaşlar.
Ancak EA gibi bir firmanın oyunlarının çevirisi, rutin uygulama çevirilerine göre daha çok zaman isteyen bir iş.
O tip oyunlarda çok fazla sayıda çeviriye esas menü ve değer olacaktır.

Ancak uygulamalardan beğendikleriniz olursa, fırsat bulur bulmaz elimden geleni yapmaya çalışırım.
:good:

Eateam

Eateam

Üye
    Konu Sahibi
benim anladığıım programı cevirsek bile mağzadan başka yükleme yolu yok mağzada program paylaşmak ücretli bildiğime göre

Üst Alt