easy debian kurulum hatasi...

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
denizci535

denizci535

Üye
    Konu Sahibi
easy debian kurulum hatasi...
easy debian indirdim fakat kurulamiyor su hata veriyor neden acaba /home/user/MyDocs/debian-m5-v3e.img.ext2.lzma ama bu dosya inmis mydocs da duruyor yanlis nerde...

murattiy

murattiy

Üye
yazdigin sekilde ise tabiki easy debian deb.imaj dosyani gormez lzma uzantisinda olan dosyan henuz zipten cikmamis dosya demek x termden de acarsin ama sen pc ye al dosyayi sonra 7-zip programi ile zipten cikart sonra mydocs a at sonra acilir

denizci535

denizci535

Üye
    Konu Sahibi
sagol murattiy

--------------- Ekleme ---------------

x term nasil acariz kodlari yazarmisin...

murattiy

murattiy

Üye

yukarıdaki sayfadan 7-zip indir pc de aç 2.gb lik dosya telefon sorun çıkartır

denizci535

denizci535

Üye
    Konu Sahibi
tamam zaten telefonun zip acicilari ile acamadimdi...

asidj

asidj

Üye
Kardes nasil cikarttin anlatir misin?

denizci535

denizci535

Üye
    Konu Sahibi
arkadaslar once easy debian kur sonra uzerine tikla yanlis olmazsa 299 yada 300 mb dosyayi x term kendi kuruyor ondan sonra inen dosyayi 7zip dosyaya yukarida verildi onu indirip bilgisayara kurun sonra kurulan 7zip ile programi acin bu kadar basit.... anlamayan ozelime yazsin daha ne diyeyim... bu program bir cok ek programin kurulumunu sagliyor...

--------------- Ekleme ---------------

arkadaslar once easy debian kur sonra uzerine tikla yanlis olmazsa 299 yada 300 mb dosyayi x term kendi kuruyor ondan sonra inen dosyayi 7zip dosyaya yukarida verildi onu indirip bilgisayara kurun sonra kurulan 7zip ile programi acin bu kadar basit.... anlamayan ozelime yazsin daha ne diyeyim... bu program bir cok ek programin kurulumunu sagliyor...

NR6630

NR6630

Üye
easy edbian ben çok kullanmıştım içinde bayağı bişey var ofis programı dahi var:naughty:

denizci535

denizci535

Üye
    Konu Sahibi
evet kendi tarayicisi bile varf....

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Takipçi Satın Al

Üst Alt