Easy Battery Saver mi Go power master mı ?

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

berkebey1905

Üye
    Konu Sahibi
Easy Battery Saver mi Go power master mı ?
Easy Battery Saver ve Go power master şarj tütetimini azaltan programlar ve bunlardan hangisi daha iyi çok acil söylermisiniz ?

Mobilator

Mobilator

Emekli Yönetici
Valla ben go power Masterdan çok memnunum.

hotlock

hotlock

Üye
Bunların hiç biri işe yaramaz aksine arka planda çalışarak geriksiz ram yer ve sarjn daha çabk biter sağladığı tek avantaj telefonunu özellklerini kısa yoldan kısarsın . sarjın uzun gitmesini istiosan telefon farklı romlar deniycen %40 a kadr tasarruf sağlayan romlar var. mesela cynogen modda telefnu kullanmadığın zamanlar da cpu sunu 200 mhz ye kadar düşürüyor ve bekleme süresini uzatıyor.

klongs

klongs

Üye
ben go power master kullanıyorum arkaplanda ram da harcamıyor

hotlock

hotlock

Üye
ben go power master kullanıyorum arkaplanda ram da harcamıyor

ben ram harcamayan bir program görmedim daha, mesj yazarken bile ram harcıyorsun.onu da bırak telefonun ayarlarına girdğn an bilr ram harcıyosn.

klongs

klongs

Üye
icsde düzenleyebiliyorsun arka planda çalışacak uygulama sayısını

hotlock

hotlock

Üye
ics de ewt ole duydum izinsz program çalşmıyormş. adam gbi bi rom çıkmadı daha ics için hepsi yarıj yamalk kamera çalışıyor wifi yok , wifi var arama yok. mecbur resmi güncellemeyi bekliycez..

klongs

klongs

Üye
s2 dede ics kaynıyor 10 farklı ics romu var

hotlock

hotlock

Üye
gs2 resmi güncelleme geldiği içindir ortalk custom rom kaynıyor :D gingerbreak ta desire hd kadr rom üretilen cihaz yoktur herllde bi ara xda da her allhn gunu bi rom çıkarırlardı ama hepsi birbirinin kopyası adam akıllı tek bi rom var o da coredroid diğerleri hep kolpa

klongs

klongs

Üye
gs2 resmi güncelleme geldiği içindir ortalk custom rom kaynıyor :D gingerbreak ta desire hd kadr rom üretilen cihaz yoktur herllde bi ara xda da her allhn gunu bi rom çıkarırlardı ama hepsi birbirinin kopyası adam akıllı tek bi rom var o da coredroid diğerleri hep kolpa

gs2 de 3 ü bir arada rom bile var

hotlock

hotlock

Üye
onun yerine hd2 deki gbi android wm ve apple os bir arada olsa daha manyk olurdu :D

hotlock

hotlock

Üye
bundan önce iphn 3g kullanıodm appstore da olupta markette olmanyn pek bişy yok gbi bi temple run ekskti o da geçn geldi eksiği yok . tek kötü yanı herkes uygulama gönderebldği için biraz gerkszlşmiş o kadr :D

klongs

klongs

Üye
bundan önce iphn 3g kullanıodm appstore da olupta markette olmanyn pek bişy yok gbi bi temple run ekskti o da geçn geldi eksiği yok . tek kötü yanı herkes uygulama gönderebldği için biraz gerkszlşmiş o kadr :D

evet denetim yok ama bazı uygulamalarda çok güzel

servet27027

Üye
[h=3] bunu kur kardeş ekran kararınca hemen bütün bağlantıları kesiyor markette paralı ama burada kırılmış sürümü vardı[/h]onu kur derim diğerleri geç easy kurdum bi naneye yaramıyo tek kötü tarafı var tuş kilidini açınca 3,5 saniye telefon bütün uygulamarı yeniden başlattığı için kasma oluyor sonra düzeliyor

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Takipçi Satın Al

Üst Alt