Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
EA Need For Speed Shift Oyunu Hakkında Yardım Lazım..
Sponsorlu Bağlantılar
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
[alikan]
Üye
Konu Sahibi
EA Need For Speed Shift Oyunu Hakkında Yardım Lazım..
Arkadaşlar oyunda Drift görevleri var Londonda ve Chicago da 2 görev var Drift istiyor benden ama ben ikisinide yapamadım. Tam olarak bu Drift görevinde ne yapmamı istiyor ve bu oyunda nasıl drift yapıyoruz.?? Yardım Lütfen.
sh0ck
Üye
Benimde anlamam uzun sürmüştü. .
Nasıl tarif edeyim sana..
Telefonunu aniden sola çevirceksin dönüşlerde. Ve Aniden de sağa çevirceksin. Daha sonra düzliceksin, drif yaptıgını göreceksin.
Dostum teşekkür ederim sağolasın 1az uğraşınca çözdüm olayı ama gerekli puanı toplayamıyorum ya London bölümü 4. pist drift görevini yapamadım bir türlü bunun bi detayı var mı daha iyi drift yapma metodu var mı daha iyi puanı nasıl toplar bu. Yeni arabaları açamadık ya
idris-tolar
Üye
arkadasim bence drift oynamadanda oyunu bitirebilirsin ama puanlari yuksek tutmalisin ki oyunlar acilsin ben dirift yapmadan bitirdim.....
[alikan]
Üye
Konu Sahibi
Tamam ya çözdüm drift olayını telefonu çok keskin çevirmek gerekiyomuş ben biraz daha nazik davranıyodum yapmaya başlayınca oyun daha çok hoşuma gitti normal yarışlardada keskin virajlara driftle giriyom artık ^^