ea games mirror 'sedge kisa bir sure icin lumialara ucretsiz

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
papakudioflu

papakudioflu

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
ea games mirror 'sedge kisa bir sure icin lumialara ucretsiz

Unlu oyun firmasi ea games'in populer oyunu mirror's edge bir suredir nokia lumialara ozel olarak nokia collectionda 2.99$ fiyat etiketiyle satiliyordu. Bugun farkettigim guncellemeye tikladigimda oyunun bir sureligine ucretsiz oldugunu farkettim. Bu firsattan yararlanmak icin siz de hemen wpstoredan oyunu indirebilirsiniz.
oyunu indirebilirsiniz.
[video]
http://www.youtube.com/embed/B54NiGMKRxE[/video]

NUD

NUD

Üye
video link çalışmıyor

- - - Eklendi - - -

ve hala 920 de mağazada 7 TL

papakudioflu

papakudioflu

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
remzi33

remzi33

Üye
İndiremeyeceğim yazıyo linke tıklayınca

papakudioflu

papakudioflu

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
arkadaşlar kontrol icin oyunu silip tekrar yukledim sorun yok ucretsiz.

nadir_89

nadir_89

Üye
turkiyede erisim yoktur belki bende de indiremeyeceğim yazıyor

papakudioflu

papakudioflu

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
üzüldüm somuru:

Placebo-

Placebo-

Üye
Bende ücretsiz gözüküyor. Ama wp 8 uyumlu değil. :D

ecel54

ecel54

Üye
bi wifi ağı bulup indirmem lazım :)

Placebo-

Placebo-

Üye
Ama neden wp8 uyumlu degil uaaa.

dücane

dücane

Üye
Evet ücretsiz, bende indirip oynuyorum, güzel bir oyun, tesekkürler

Bu Mesaj Mobil Sürümden Gönderildi

ecel54

ecel54

Üye

aslında pazar günü bi ağa bağlandım (3-4 hafta sonra telefon internet gördü :) ) markette oyunu gördüm ama paralıdır diye düşünüp tıklamadım :) . Nokia music falan girdim ama hiç beklediğim gibi değildi :( telefonda 9.5 gb boş yer var, telefonu hacklesem 1 gb iner.

ozctn

Üye
Selamlar, bedava indirenlerin language+region ayarları nasıl ve nereden indiriyorlar acaba? Bende dil İngilizce, ülke Türkiye, App Storedan girince uygulamada 7tl yazıyor. Try diyerek indirdim uygulamayı ama açıldıktan hemen sonra gelen "tap to continue" yazan yerde ekrana dokununca kendi kendini kapatıyor. Birde uygulamaların güncellemelerini nasıl kontrol ediyoruz?

papakudioflu

papakudioflu

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
dil ingilizce ulke Türkiye deneme surumu yukluydu guncelleme gozukunce bir girdim ucretsiz tam surum yuklendi. Hatta yukleyemeyenler oldugu icin silip tekrar yukledim. Uygulama guncellemelerini kontrol etmene gerek yok market tile'i uzerinde rakamlar cikiyorsa uygulama guncellemesi var demektir. Markete girdiginde sol alt koşede updates yazar oraya tiklayinca hangi uygulamalarin guncellemesi oldugu cikar. İstersen tek tek istersen hepsini birden guncelleyebilirsin.

ecel54

ecel54

Üye
az önce markette gördüm youtube downloader 6 tl olmuş ben pazar günü ücretsiz indirdim :ehe

ozctn

Üye
Evet daha önce nokia uygulamalarına update geldiğinde böyle olmuştu, yüklü uygulamaların versiyonlarına vs bakabileceğimiz bir yer olsa güzel olurmuş aslında. Size ikinci kez kurduğunuzda update geldi mi yoksa direk tam sürüm olarak yükledi mi?

uMTOku

Üye
Arkadaslar yukleyemiyorum yazilim güncelleyin felan diyor
Sent from using Board Express

papakudioflu

papakudioflu

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
papakudioflu

papakudioflu

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
Evet daha önce nokia uygulamalarına update geldiğinde böyle olmuştu, yüklü uygulamaların versiyonlarına vs bakabileceğimiz bir yer olsa güzel olurmuş aslında. Size ikinci kez kurduğunuzda update geldi mi yoksa direk tam sürüm olarak yükledi mi?

direk tam surum olarak yukledi

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...