E950 yardım

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
burakgenc

burakgenc

Üye
    Konu Sahibi
E950 yardım
arkadaşlar yakında e 950 alacagım yardımcı olun ltf..

u600 den sonra pişman olurmuyum yardımlaşrınızı bekiyorum
ilginiz için teşekürler...:oke:

emreemre01

Üye
internetten özelliklerine baktım özellik olarak güzel görünüyor ama kullanım olarak nasıl bilemem ben d900i kullanıyorum tavsiye ederim d900i çok güzel bir telefon

burakgenc

burakgenc

Üye
    Konu Sahibi
dokunmatik ekran arıyorum görünüm cok şık özellikler harika

emreemre01

Üye
olabilir o zaman ama dediğim gibi kullanımı nasıl bilmiyorum

ramazan6791

ramazan6791

Üye
hayır bence hiç kullanışlı bir telefon değil abim aldı yeni 2-3 gün oldu kamerası falan güzel ama sesi az çıkıyor dokunmatik panel ise eliniz meenüde gezerken falan ok tuşuna değiyor bu durumda pek hoş değil ben 6300 kullanıyorum çok kullanışlı ve görünümüde özellikleride güzel fiyat olarakda çok uygun bilmiyorum karar sizin aldıktan sonrada satmakta bi mesele 2 kat zarar edersiniz benden sölemesi:oke::oke:

ceza_03

Üye
ark. yeni üye oldum bende e 900 kullanıyorum üst seviye bitel dokumattık tuslara 1. hafta sonra alışırsın ses az çıkıyo demiş arkadaş 3d özelligi var bence ii bi tel

wopeer

Üye
bence cok guzel telefon arkadasım 1 aydır kullanıyorum ılk once dokunmatık tuslara alısmak zor geldı ama alısınca super bır tell tavsıye ederım

jackal_child

Üye
ben alalı 3 gun oluo nerdeyse alıstım dokunmatık tuslara cok gusel bı telefon cozunurlugude gusel tavsiye ederim ama yınede senın kararın:oke:

basar06

basar06

Üye
Hiç Düşünme Al E950 Yi, çok çabuk Alışırsın

alfemo33

Üye
yeni tlf oldugu için hiç şifresi yok

brtdmr

Üye
arkadaşım aklında soru işareti kalmasın ben aldım bi süredir kullanıyorum tuşlara zaten aldığım gün alıştım sıkıntı çekeceğini sanmıyorum.
ses azlığı konusuna gelince sanırım biraz haklılar bana da hoparlör sesi az gibi geliyo ama sonuçta multimedia bi telefon deil o yüzden hoşgörülebilir.
bence tek eksisi kayan kapağın insana çok fazla güven vermemesi. biraz oyuncak gibi olmuş U600 veya nokia E65 gibi sağlam hissi vermiyo insana.

TÜRKÜN GÜCÜ

Üye
Bendede var çok süper bir telefon seside güzel dışarıya konser vermeye gerek yok

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Takipçi Satın Al

Üst Alt