E8200 den Q89XXX Serisine Geçmlimiyim?

Sponsorlu Bağlantılar

DarkredBlue61

DarkredBlue61

Üye
    Konu Sahibi
E8200 den Q89XXX Serisine Geçmlimiyim?
İşlemcilerin Çekirdekleri Farklı Olsada Bant Genişlikleri Aynı 2.66 GHZ İkiside Acaba Değiştirsemmi İşlemciyi Ne Dersiniz Arkadaşlar

Jelly Beanci

Jelly Beanci

Üye
İkinci el işlemci almaktansa para biriktirip güncel bi sistem toplamak daha mantıklı olur

• Beğen
Tepkiler: DarkredBlue61
DarkredBlue61

DarkredBlue61

Üye
    Konu Sahibi
İkinci el işlemci almaktansa para biriktirip güncel bi sistem toplamak daha mantıklı olur
Şu An 1.460 TL Cıvarında Toplamaya Kalkarsam Yeni Sistem Sadece İşlemci Değişikliği İle 40 TL Veririm E8200 50 60 TLye Satarım Heralde O Kadar Eder +2 Çekirdek Fark ettirirmi İşte O Var
Dolar Çıkmış :D 1.482,54 TL :ehe

DarkredBlue61

DarkredBlue61

Üye
    Konu Sahibi
Konu Güncel Tabi Mübarekler :hmmm

DarkredBlue61

DarkredBlue61

Üye
    Konu Sahibi
Arkadaşlar Kesinlikle Geçilmeli Diyebilirim :) E8200 Bırakın 8500 İle En Basitinden SSD İle Aygıt Yöneticisini Filan Açarken Bile 5 Snden Çok Beklerken Q6600 İle 2 Snyi Geçmiyor Aynı İşlemler Aralarında Yarıdan Fazla Fark Diyebilirim. :)

MaxipmaN

Üye
e7400 ile aygıt yöneticisi 2sn. 5900rpm hdd var :aha:.

DarkredBlue61

DarkredBlue61

Üye
    Konu Sahibi
denedim 4sn falan sürdü. harddisk 5900rpm harbiden garip :ehe.
Özel HDD Olabilir yada Demo Tarzı Bİşiler.
Bende 850 Pro Var Onunla Sata2.0 Sistemde Deniyorum Ortalama 2 3 Snde Rahat Açılıyor.

MaxipmaN

Üye
Özel HDD Olabilir yada Demo Tarzı Bİşiler.
Bende 850 Pro Var Onunla Sata2.0 Sistemde Deniyorum Ortalama 2 3 Snde Rahat Açılıyor.
Standart bir seydir ya satisi var internet uzerinden. Vatanda gordum 4tb 5900rpm bi hdd simdi

DarkredBlue61

DarkredBlue61

Üye
    Konu Sahibi

bu normalden farklı mı :hmmm
Her HDDnin Üzerindeki Renkler Nerede Nasıl Kullanılacağını Gösterir.Yani Kimisi 7\24 Hiç Kapanmamaya Çalışmaya Gİbi Belki 4 TB Diye İçinde Fazla Disk Vardır Filan O Yüzden RPM Düşüktür Farklı Olaylar Biraz Normalde 7200 ve 5400 En Çok Yaygın Olan.10.000 RPM Filan Var Ama Çok Pahali SSD Alın Daha İyi

MaxipmaN

Üye
Her HDDnin Üzerindeki Renkler Nerede Nasıl Kullanılacağını Gösterir.Yani Kimisi 7\24 Hiç Kapanmamaya Çalışmaya Gİbi Belki 4 TB Diye İçinde Fazla Disk Vardır Filan O Yüzden RPM Düşüktür Farklı Olaylar Biraz Normalde 7200 ve 5400 En Çok Yaygın Olan.10.000 RPM Filan Var Ama Çok Pahali SSD Alın Daha İyi
Calissin bakalım 2 3 sene daha gitse yeter :nargile: bir sene falan oldu takilali

• Beğen
Tepkiler: DarkredBlue61

Üst Alt