Telefon Tavsiyesi E72 yada o sınıf bir telefon alacağım önerileriniz ?

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

D B K

Üye
    Konu Sahibi
E72 yada o sınıf bir telefon alacağım önerileriniz ?
arkadaşlar şuanda samsung star kullanıyorum, bundan memnunum fakat klavyesı gıttıkce benı sıkıntıya sokmaya basladı, artık klavyelı telefon kullanmak ıstıyorum. açıkcası istediğim özellikler şunlar, kamerasının kaç mp olduğu pek umrumda değil :) klavyesi çok güzel olmalı, kaliteli olmalı, telefon kaba durmamalı, özellikle msn, facebook vs gibi şeyleri desteklemeli, açıkçası BLACKBERRY de düşünmüyor değilim, ama beni düşündüren internet pakedi, minimum 30 tl lık alınıyormus o yuzden onu almak ıstmıyorum. peki bana E72 tarzında, 800 tl gibi bir butçe ile ne almamı önerirsiniz ?
tavsiyelerinizi bekliyorum
teşekkürler..

Starsley

Sana önerim Nokia c6

pRime.

pRime.

Üye
E72 işini görür bence. Klavyesi güzeldir, kasası metaldir. Ayrıca Optical Trackpad özelliği Blackberryi aratmaz. Benim tavsiyem ve kişisel görüşüm E72dir. Ayrıca bolca oyun uygulama da mevcut. Foruma bak.

mtrxrb

mtrxrb

Üye
e72 gayet guzel telefon fakat çok hassas, meral kaplama olmasına ragmen pek saglam oldugu sölenemez arkadaşım alalı 2 ay oldu ama sadece bir kez duşmeyle bile telefon bir cok hasar gördü,bende e63 kullanıorm her türlü özellık bakımından oldukca benzio e72 ye fakat çok daha dayanıklı ve uygun fiyatlı :) bunu da tavsiye ederim yani, hea bu arada o dediğin tüm programlarıda desteklio kendileri ;)

D B K

Üye
    Konu Sahibi
aslında e72 alana kadar N8 de benı cezbetmıyor degıl :)
N8 ile E72 arasında olsanız hangısını alırsınız ? ve ne gibi farklılıkları var ?

pRime.

pRime.

Üye
N8 ile E72 karşılaştırılcak telefon değil ki. N8 her yönüyle E72den iyi. Ben N8 al diyorum. Bu arada ayda 10tlye 100mb internet pakedi var. (ilk 3 ay 5tl) Yetmez diyorsan da 14tlye 250mb internet pakedi var.

Starsley

N8 her yönüyle e72 den daha iyi internet konusunda vodafone kimse geçemez 8 lira ya aylık sınırsız

D B K

Üye
    Konu Sahibi
arkadaşalr karar verdım, N8 ın nette cok sorunu oldugunu duydum, donma, kitlenme, ovi sorunu olsun guncelleme sorunu olsun, bu yuzden samsung wave almaya karar verdım bakalım hayırlısı olsun kısmetse yarın alacagım..

Starsley

Samsung wave nin üretimi durduruldu zor bulursun

4PuNiSHeR

4PuNiSHeR

Üye
Dokunmatik telefon tercih etmek yerine Blackberry Bold 9700 gibi bi cihazı tercih et bence veya Nokia E72.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt