E72 wlan problemi

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

amye5

Üye
    Konu Sahibi
E72 wlan problemi
Merhaba arkadaşlar,

İnternete bağlanırken Şebekeyi kulanmasını önlemek isterken sanırım WLAN ilgili bir şeyi sildim.
Şöyle anlatayım; eskiden internete bağlanırken "Bağlantı seçin bölümünde WLAN, Şebeke ve WAP Servisleri" çıkarken artık sadece WAP Servisleri çıkmakta.
Bu nedenle WLAN ile bağlantı yapmak istediğimde WLAN ağı aratıp bağlanmak istediğim ağ için
WEP anahtarını girdikten sonra telefonda "Sistem Hatası" yazmakta ve telefonu açıp kapatmadan hiç bir işlem yapamamaktayım.
Telefon açıldıktıktan sonra tanıttığım ağ ile sorunsuz olarak internete bağlanıyorum.
Kısacası yeni bir WLAN ağını görmüyor ve telefonun kendi tarayıcısı ile de sistem hatası veriyor.
(Not: Daha önceden kullandığım bir WLAN ağıyla bağlantı yaptım, interneti kapattığımda tekrar "Sistem Hatası" uyarısı verdi.)

Bu konuda yardımcı olabilirseniz çok sevinirim.
Saygılar.

----------Eklendi @ 16:55:33 ---------- Yazıldı @ 16:31:16 ----------

bilgisi olan yokmu acil :(

----------Eklendi @ 17:38:52 ---------- Yazıldı @ 16:55:33 ----------

allahın aşkına yardım edin

----------Eklendi @ 19:05:15 ---------- Yazıldı @ 17:38:52 ----------

yardım edin yaaaaaaaa

[_ATHENA_]

[_ATHENA_]

Üye
format at

[_ATHENA_]

[_ATHENA_]

Üye
formatta da düzelmediyse servise ver.

amye5

Üye
    Konu Sahibi
servise vericem zaten ama başka alternatif yolu yokmudur belki bir ayarı vardır telefonda yada lazım olan birşeyi silmişimdir?

[_ATHENA_]

[_ATHENA_]

Üye
kardeşim ayar falan da varsa sen format atınca orjinal haline döner. Format mı çektin yoksa fabrika ayarlarına mı dondun?

amye5

Üye
    Konu Sahibi
[_ATHENA_];3949157' Alıntı:
kardeşim ayar falan da varsa sen format atınca orjinal haline döner. Format mı çektin yoksa fabrika ayarlarına mı dondun?

fabrika ayarlarıan döndüm

amye5

Üye
    Konu Sahibi
yardım edebilecek?

nisan71

Üye
Merhaba arkadaşlar,

İnternete bağlanırken Şebekeyi kulanmasını önlemek isterken sanırım WLAN ilgili bir şeyi sildim.
Şöyle anlatayım; eskiden internete bağlanırken "Bağlantı seçin bölümünde WLAN, Şebeke ve WAP Servisleri" çıkarken artık sadece WAP Servisleri çıkmakta.
Bu nedenle WLAN ile bağlantı yapmak istediğimde WLAN ağı aratıp bağlanmak istediğim ağ için
WEP anahtarını girdikten sonra telefonda "Sistem Hatası" yazmakta ve telefonu açıp kapatmadan hiç bir işlem yapamamaktayım.
Telefon açıldıktıktan sonra tanıttığım ağ ile sorunsuz olarak internete bağlanıyorum.
Kısacası yeni bir WLAN ağını görmüyor ve telefonun kendi tarayıcısı ile de sistem hatası veriyor.
(Not: Daha önceden kullandığım bir WLAN ağıyla bağlantı yaptım, interneti kapattığımda tekrar "Sistem Hatası" uyarısı verdi.)

Bu konuda yardımcı olabilirseniz çok sevinirim.
Saygılar.

----------Eklendi @ 16:55:33 ---------- Yazıldı @ 16:31:16 ----------

bilgisi olan yokmu acil :(

----------Eklendi @ 17:38:52 ---------- Yazıldı @ 16:55:33 ----------

allahın aşkına yardım edin

----------Eklendi @ 19:05:15 ---------- Yazıldı @ 17:38:52 ----------

yardım edin yaaaaaaaa

Aynı hata bendede var nokia e5 kullanıyorum en yakın zamanda telefonu aldıgım yere götürcem çok isteklerimi karşılamadı telefon iki ay oldu alalı ama bir sürü sorun çıkardı başıma...

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Takipçi Satın Al

Üst Alt