E72 Video kayıt problemi... Lütfenn yardımm !!!

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

geniusburak

Üye
    Konu Sahibi
E72 Video kayıt problemi... Lütfenn yardımm !!!
Arkadaşlar Nokia E72 sahibiyim fakat dün video çekimi yaparken 6. saniyeden sonra görüntü duraksıyor sonra devam ediyor ve her 3 saniyede bir yine duraksıyor... Görüntüyü otomatikmen bozuyor... Bilgisayara attığımda da videoyu izlerken bu problem gözüküyor...

Güncelleme yaptım son güncel durumdadır şu an...

Bu sorunu nasıl çözebilirim ? Video derslerimden ötürü çok lazım oluyor...

dilfernet

dilfernet

Üye
slm arkadaşım bende e72 kullanıyorum, aynı sorun bende de vardı cihazı güncelledikten sonra ortadan kalktı, nokia software updater proğramı güncellemiyor, cihazın kontrol panel menusünden - telefon klasörünün içerisindeki - sw güncelle uygulamasını çalıştırarak güncelleyebilirsin. bunun için wi -fi veya 3g internet bağlantın mevcut olması gerek. Eğer güncelledikten sonra sorun halen devam eidyorsa, hafıza kartının sağlıklı çalışıp çalışmadığını kontrol etmeni tavsiye ederim + hafıza kartını cihazın kendisine biçimlendirmenide tavsiye ederim.

jipox

Üye
nasıl biçimlendircez ki hfıza kartına format atarsak uygulamalar tekrar kurulmaz veya çalışmama olasılıgı varmıdır

hero virtue

Üye
video sorunu düzeldi ancak telefonun ana ekranında set up communicatör diye bişey eklendi. açtıgımda şifre kullanıcı adına benzer bir menü çıkıyor. nedir bilgisi olan varmı yardımınız için teşekkürler.....

hakkanen

Üye
hafıza kartı ile alakalı eger telfn hafızasını secersen sorun ortadan kalkavak. yakın takibi kullanma. gecmiş olsun

kral1840

Üye
ewet bendede aynı sorun vardı videp yu çekerken ani hareketlerde donuyodu,çektiğim videoyu izlerkende donduğunu farkediyodum.telefondan hafıza kartını biçimlendirdim(dosya yoneticisinden) sorun kalamadı
tabi öncesinde hafıza kartındakileri pc ye kopyaladım. :DDD

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...