E72 nasıl bir telefon?

Sponsorlu Bağlantılar

alpdsi

alpdsi

Üye
    Konu Sahibi
E72 nasıl bir telefon?
nokia E72 aldım öle iş adamı filanda değilim N86 alıcaktım satıcının kurbanı oldum biraz ama size çok kötü mü yaptım bilmiyorum E72 nasıl bir telefon internette aynı işi yapar mı N86 ile. Lütfen tarafsız yorumlarınızı bekliyorum şimdiden tşkler.

--------------- Ekleme ---------------

E72 Hakkında bilgisi olan yok mu arkadaşlar ???

• Beğen
Tepkiler: mkc_53

anl_tr

anl_tr

Emekli Yönetici
tarafsız olarak hemen söyleyeyim.
n86dan hızlı bir telefon ve N86dan 3gsi daha yüksek bir telefon internette N86dan daha iyi diyebilirim.
Ama multimedya degil.
N86da carl-zeis 8mp kamera var, E72 de .nokia 5mp
N86 8gb dahili +microSD , E72 250mb dahili + micro sd
N86da ARM 11 434 MHz processor ,E72 ARM 11 600 MHz processor
N86da fm tarnsmitter var (radyo istasyonu şeklinde kablosuz müzik aktarma), E72de yok
N86da oled ekran var , E72 de tft
yani kısacası internettle çok işim olcak kamerada 5mp bana yeter dersen E72 şuanda en iyi telefon...
özellik açısından aşagıdaki linke bak

oguz96968

oguz96968

Üye
Tip olarak güzel bence ama multimedya için pek kullanılmıyor.

alpdsi

alpdsi

Üye
    Konu Sahibi
peki ben E72 de facebookta video izleyebilir miyim ? skyfier harici bir programla flash player yok mu bu telefonda açamadım videoları??

burki57

burki57

Üye
Şuanda ki en hızlı we en yüksek performanslı cihazı bence bu...Mailleri blackberry cihazından daha hzılı alıyor.Oyunlar güzel.Uygulamalar güzel.

N86 ile bağlantı hızları aynı.ben genede performansı,zarifliği we karizmasıyla(siyah) e72 derim..

Normal tarayıcısından video.google.com sayfasından izlemey yapabiliyoruz ya da buna benze sayfalardan...

Facebook konusuna gelince skyfire fena değil.Onun dışında da bildiğim kadarıyla destekleyen tarayıcı yok.

Saygılar....

alpdsi

alpdsi

Üye
    Konu Sahibi
Tşkler başka yorum yapacak arkadaş var mı N86 mı yoksa E 72 mi daha uygun olurdu?

oguz96968

oguz96968

Üye
Çok fotoğraf çekmiyeceksen ve işin internetse E72

anl_tr

anl_tr

Emekli Yönetici
Şuanda ki en hızlı we en yüksek performanslı cihazı bence bu...Mailleri blackberry cihazından daha hzılı alıyor.Oyunlar güzel.Uygulamalar güzel.

N86 ile bağlantı hızları aynı.ben genede performansı,zarifliği we karizmasıyla(siyah) e72 derim..

Normal tarayıcısından video.google.com sayfasından izlemey yapabiliyoruz ya da buna benze sayfalardan...

Facebook konusuna gelince skyfire fena değil.Onun dışında da bildiğim kadarıyla destekleyen tarayıcı yok.

Saygılar....
3g baglantı hızları aynı degil yukarıdaki yorumuma bak
yanlış yorumlar vermeyelim.

alpdsi

alpdsi

Üye
    Konu Sahibi
yorumlar için tşk ederim herkese.

mkc_53

mkc_53

Üye
işin internetse beyaz e72 derim

alcm1

alcm1

Üye
illa nokia diyosan E72 ama dışında telefonlarada açıksan wave :)

lucifer_666tr

Üye
e 72 dayı tabii ki. fotoğraf çekmek istersen profesyonel bir şekilde o zaman fotograf makinası al derim. :D

Takipçi Satın Al

Üst Alt