Telefon Tavsiyesi E72 mi yoksa BlackBerry 8520 mı?

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
ibrother

ibrother

Üye
    Konu Sahibi
E72 mi yoksa BlackBerry 8520 mı?
arkadaşlar hangisi daha iyi siz olsanız hangisini tercih edersiniz?

R.A.M

R.A.M

Üye
Tasarım yönünden blackbery sağlamlık olarakda e72 ama e72 diğer özellikleriyle daha ağır bastırıyor.

tempestshine

tempestshine

Üye
Curve 8520'nin tasarımı gerçekten iyi.Ama özellik olarak Cihat'ın dediği gibi E72 ağır basıyor

ogzhnoTr

ogzhnoTr

Üye
Tabiki Curve. Şahsen ben kullanıyorum çok çok iyi. Özellikle internette takılan biriysen ve BB kullanan arkadaşın çoksa. Nokia'nın TT, FB, MS, FQ gibi özel uygulamaları var ama çok geliştirilmemiş ve java. + Olarakta BB de FB de online olabiliyosun. BBM ise tartışılmaz özelliği.

---------- Eklendi @ 15:20:00 ---------- Yazıldı @ 15:18:11 ----------

FB : Facebook
TT : Twitter
MS : Myspace
FQ : Foursquare
BB : Blackberry
BBM : Blackberry Massenger.

tempestshine

tempestshine

Üye
Tabiki Curve. Şahsen ben kullanıyorum çok çok iyi. Özellikle internette takılan biriysen ve BB kullanan arkadaşın çoksa. Nokia'nın TT, FB, MS, FQ gibi özel uygulamaları var ama çok geliştirilmemiş ve java. + Olarakta BB de FB de online olabiliyosun. BBM ise tartışılmaz özelliği.

Açıklaman iyi olmuş.Yoksa o ney diye bakıyordum :d:

R.A.M

R.A.M

Üye
Yani kısacası sosyal ağ telefonu :)

"Batuhan"

"Batuhan"

Üye
Ben E72 diyorum.Özellik olarak daha ağır basıyor.
E72'nin + ları
GPS
Kamera Flaşı
Flash desteği
Ovi mağaza
5MP kamera
600Mhz iş

ibrother

ibrother

Üye
    Konu Sahibi
aktifliğe çok ama çok önem veririm, nokia e72 aktiflik konusunda nasıl? Blackberry aktif bi cihaz'da e72 nasıl? Hangisi daha aktif ve tabi ki şarj konusuda önemli.

---------- Eklendi @ 14:51:10 ---------- Yazıldı @ 14:49:12 ----------

Batuhan";4569693][COLOR="DarkRed' Alıntı:
Ben E72 diyorum.Özellik olarak daha ağır basıyor.
E72'nin + ları
GPS
Kamera Flaşı
Flash desteği
Ovi mağaza
5MP kamera
600Mhz iş
[/COLOR]

oyun ve uygulama için istemiyorum dolayısıyla bu özellikler bana göre değil kamera kullanmam açıkçası hiç olmasada umrumda olmaz. Fonksiyonellik ve aktiflik. Önemli.

---------- Eklendi @ 14:52:41 ---------- Yazıldı @ 14:51:10 ----------

beni ikna ettin.

---------- Eklendi @ 14:55:08 ---------- Yazıldı @ 14:52:41 ----------

Ve en önemlisi'de E72'nin tuşları Renk değiştiriyor mu yani boyası kalkar mı? Blackberry'nin ki kalkmıyor muş.

pasha14

pasha14

Üye
-
Ve en önemlisi'de E72'nin tuşları Renk değiştiriyor mu yani boyası kalkar mı? Blackberry'nin ki kalkmıyor muş.

Adamım her telefonun tuşları bir zaman sonra aşınıyor ve üzerinde ki yazılar siliniyor

cast_never

cast_never

Üye
tasarım bakımından herkesin dedigi gibi blackberry ama diger her yönden nokıa e72 ağır basıyor . iki telefonuda kullandıgım icin gayet iyi biliyorum . mesela sarj bakımından blackberry cok ama cok dayanıksız sık sık mesajlasan biriyseniz bir gun bile dayanmiyor resmen sarj aletiyle dolaşırsinz o derece ama nokıa'nın sarji mesajlasaniz nette uzun sure takilsaniz hatta whatsapp gun icerisinde acik tutsaniz bile en az 2 gun dayaniyor . e72'nin diyer artilarida uygulama yonunden cok icerige sahip ( ovi uygulamalari mesela ) , kamerasi 5mp ve blackberry gore kat kat iyi karsilastirilamaz bile , klavyeside gayet rahat cunku tuslarinin yuzey alani blacberry gore daha fazla yani gayet kullanisli bir telefon .

ibrother

ibrother

Üye
    Konu Sahibi
ilgilenen arkadaşlara teşekkürler E72 şarj olarak uygun geldi. Onu alacam. Blackberry kalsın.

Marchegiani

Marchegiani

Üye
Donanımsal özelliklerin önemsiz olduğunu söylemişsin, bunu baz alarak kesinlikle ve kesinlikle Blackberry Curve 8520 diyorum. :)

Edit : Kararını E72 olarak vermişsin, doğru bir seçim, gerçekten de Blackberry Curve serisi cebinde yedek pil taşıma gerektiren cihazlardır, deli edebilirdi seni, E72 iyi seçim, hayırlı olsun :)

Amaru Shady

Amaru Shady

Üye
BB 8520 diyecektim ama E72'de karar kılmışsın, hayırlı olsun.

MoonLife01

MoonLife01

Üye
BBbbb

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt