Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
E72 mi Blackberry mi Neden?
Sponsorlu Bağlantılar
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
colarap
Üye
Konu Sahibi
E72 mi Blackberry mi Neden?
Nedeniyle birlikte açıklarsanız sevinirim ben e72 ye daha sıcak bakıyorum şimdiden yorumlarınız için teşekkür ederim.Bu arada konuyu yanlış yere açtıysam özür dilerim.
erhanmehmet
Üye
2 haftadır e72 kullanıyorum bb kullanmadım
e72 + ları
şarjı çok iyi bana nerdeyse 1 hafta gidiyor
kamerası iyi sayılır
- leri
uygulama alanı sertifika olmadan çok kısa
videosu iyi degil
yazılım olarak bazen sim kart problemi yaşıyorum
mstf_l
Üye
Bence de e72 hacklersen cok guzel bir cihaz olur ke
colarap
Üye
Konu Sahibi
Konuma ilgi gösterip yorumlarınızı yazdığınız için çok teşekkür ederim. erhanmehmet kardeşim simkart problemi çok sık çıkmıyor değil mi? Bir de mstf_I hacklemekten kastın neydi acaba?
kocbayırlı
Üye
asıl hayat blackberryde TEK gercek blackberry neden dersen telefon değilki melet 2 haftadır kullanıyorum blackberry 8520 curve ama telefonda değilki melet cep bilgisayarı resmen
y n s c n
Üye
E72'de stabil sorunlar mevcut, örneğin ; reset sorunu var kendini resetliyor cihaz işlemcisinden kaynaklı, konuşurken donuyor, çok çabuk sarjı bitiyor.. Bunları göz önüne al daha sonra karar ver..
S.c.k.N
Üye
Nokia uzun süredir symbian işletim sisteminde hep sorunlu telefonlar yaratıyor uzun süredir nokia nın bir çok telefonunda olan reset atma donma gibi sorunlar çok sık oluyor hep nokia kullanırdım N70 harika bir telefondu en ufak sorun yaratmadı ama N70 ten sonra asla nokia tavsiye etmem Blackberry Curve 8520 kullanıyorum hiç bir donma takılma reset atma problemi yaşamadım şarj olarak kullanıma göre çok değişmekle beraber ben çok konuşma yaptığım halde 2 gün gidiyor şarjı. Ama BB alacaksanız bis nedir ? niçin gereklidir ? bis'e para verebilecek durumda mısınız ? Telefonda bis olmadan neylerden mahrum kalacağınızı araştırmanızı buna göre BB almanızı öneririm.