E72 im bağımsılığını ilan etti =) Yardım lütfen.

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

cendapros

Üye
    Konu Sahibi
E72 im bağımsılığını ilan etti =) Yardım lütfen.
Merhabalar sayın maxicep sakinleri..
E72 telefonumun yazılımını kendi uygulması yoluyla wifiden güncelledim.. Hiç bir sorun yok tertemiz hızlandı canavar gibi oldu derken bi internete girmek istedim.

1-hiç bir bağlantı ayarına dokundurmuyo yeni erişim noktası seçtirmiyor.
2-usb kablosuna tepki vermiyor.
3-Bluetoothtan hiç bi cihaza bağlanmıyor..

Yani cihaz dış dünyaya kendini kapadı ve eğlenceli bir 3310a döndü :D bu 3 madde yazılım güncellemesinin birer yolu ama artık güncelletmiyor..

Son çare olarak Hard Format gibi gözüküyor ama sizlerin de fikrini almak istedim teşekkür ederim saygılarımla..

OğuzcanAbi

Üye
hard format atınızmı güncellmeden sonra :hmmm

cendapros

Üye
    Konu Sahibi
hard format atınızmı güncellmeden sonra :hmmm
hayır hocam atmadım ve nasıll atıldığını da bilmiyorum.. içindeki tüm veriler ve ayarlar sıfırlanıyormuş sanırsam doğru mu ?

ultralions

Üye
ben de bir yıldır E72 kullanıyorum. hersey iyi güzel, mutlu mesut yaşarken 10 gündür bana kafayı yedirtmek üzere. aktif olarak 3G kullanıyorum. fakat 10 gündür telefon 3G modundayken ulaşılamıyor. Gsm moduna alıyorum hersey normal. 3G moduna alınca sadece birkaç saat idare ediyor ve sonrasında tekrar ulaşılamıyor. telefon açık çekiyor 3G den internete bağlanıyorum. fakat herhangi biri beni aradığında ulaşamıyor. Av.a müşteri hizmetlerini aradım çözemediler. yeni simkart aldım yine de sorun devam ediyor:vur:vur. yardımcı olursanız çok sevineceğim. teşekkürler şimdiden.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt