e72 iki sorun (!)

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

remoter

Üye
    Konu Sahibi
e72 iki sorun (!)
Merhabalar arkadaşlar ,

Dün nokia e72 telefonu aldım memnunum şuanlık ama 2 problemim var. ilk aldıgımda haritalara girebiliyordum ama turkcell reklamlarını kaldırdıktan sonra haritalara giriyorum araç sürme yürüme ye yada diğerlerine tıkladıgımda direk masaüstüne geri döndürüyor haritalara giremiyorum. ki türkiye maps'ini yüklemiştim tekrardan.

Diğer bir sorunum ise internete bağlanırken yaşıyorum. internete çok iyi bağlanıyor ama bağlantı yerini en başta soruyordu turkcell mi wireless ilemi bağlanacagımı seçiyordum ama artık seçemiyorum direk turkcell wap ile bağlantı başarırız diyor. anca anamenüden wlan ile tarama başlat dersem bağlanabiliyorum.

rapman

rapman

Üye
2. probleminizin çözümü için :
Menü > Web > Ayarlar > Genel > Erişim Noktası
olan kısmı "Her Zaman Sor" yapın :oke:

remoter

Üye
    Konu Sahibi
@rapman şuan o şekilde zaten ama sormuyor turkcell wap ile bağlanıyor direk

KAYPAKKAYA

KAYPAKKAYA

Üye
ayarlardan bağlantı ayarları erişim noktası erişim noktasından turkcellisil düzelir

ertooth

ertooth

Üye
menü > kontrol paneli > ayarlar> bağlantı > hedefler > internet > seçeneklere aç aşağıda organize et var önceliği değiştir veya başka hedefe taşı var.
Hangisini kullanmıyorsan başka hedefe taşımak daha mantıklı daha sonraları diyelimki kullanmadığın erişim noktasını nereye taşıdıysan tekrar eski yerine yani İnternet e taşı.
Burdaki menüyü incele ne demek istediğimi anlayaçaksın kardeş bir teşekkürü çok görme ...
Web teki ayarlarıda geneldekini her zaman sor yapmak daha mantıklı

stil_ipek

Üye
E 72 de silinen mesajlar geri gelinebiliyormu yada bunu programı varmıdır? Yardımmm acilll

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Takipçi Satın Al

Üst Alt