Efe Takmaz
Üye
E72 İçin Htc Saat - Clock
Arkadaşlar Selam Biliyorumki Forumda Destek Almak Amaçlı Açtığım Birçok Konuda Olduğu Gibi Bu Konudada Sonuçsuz Çözümsüz Kalacağım.Bu Telefon İçin Koskoca Sitede Neden Bu Tele Özgü Bir İçerik Bölümü Oluşturulmamış Yada Uygulamalar Paylaşılmamış Anlamış Değilim.Birçok Uygulama İçerik Ya 240x320 Yada Sürekli N73 İçin Paylaşılmış Piyasada İlk Çıktığı Günden Beri Hala 600-700 Arası Bir Fiyatta Syreden Bir Cihaz İçin İçerik Kıtlığının Olması Biz Kullanıcılar İçin İnanın Hayal Kırıklığı Anlaşılan Oki Android İşletim Sisteminin Yaygınlaştığı Bir Dünyada Symbian İçin İçerik Atamak Hata Olsa Gerek Neyse Daha Fazla Lafı Uzatmadan Uzun Uğraş Ve Araştırmalarıma Rağmen Bir Sonuç Elde Edemediğim Bir İçerik Hakkında Yardımlarınızı Bekliyorum Eden Yada Etmeyen Herkesten Şimdiden Allah Razı Olsun.
Arkadaşlar Telefonum Nokia E72 Sürümü v71.004 Bu Telefon İçin HTC Telefonlarında Bulunan Saat Uygulamasına İhtiyacım Var Aramadığım Yer Kalmadı Aslında Özellikle Nokia 5800 İçin Mükemmel HTC Saat Uygulamaları Buldum Fakat Nedense Benim Telime Uyarlanmış Sürümünü Bş Türlü Bulamadım.
VHOME'nin Tüm Sürümünü Denedim.
GDESK'İN Tüm Sürümünü Denedim.
CLOCKTOP'un Tüm Sürümünü Denedim.(Kurdum Pyhtonda Başarısız Oldum Sanırım Menüden Tıklıyorum Clocktopa Açılır Gibi Oluyor Açılmıyor.)
WİDGETİZER'in Tüm Sürümünü Denedim.Şahsen s60 9.4 Uygulamasıymış.
Spb Shell'in Tüm Sürümünü Denedim.
Bubue Desk Clock'ın Tüm Sürümlerini Denedim.
Hiçbirinde Başarılı Sonuç Alamadım.Tek İsteğim Ekranımda Aşağıdaki Linkte Olduğu Gibi Bir Saatin Çalışması.
Arkadaşlar Telefonum Nokia E72 Sürümü v71.004 Bu Telefon İçin HTC Telefonlarında Bulunan Saat Uygulamasına İhtiyacım Var Aramadığım Yer Kalmadı Aslında Özellikle Nokia 5800 İçin Mükemmel HTC Saat Uygulamaları Buldum Fakat Nedense Benim Telime Uyarlanmış Sürümünü Bş Türlü Bulamadım.
VHOME'nin Tüm Sürümünü Denedim.
GDESK'İN Tüm Sürümünü Denedim.
CLOCKTOP'un Tüm Sürümünü Denedim.(Kurdum Pyhtonda Başarısız Oldum Sanırım Menüden Tıklıyorum Clocktopa Açılır Gibi Oluyor Açılmıyor.)
WİDGETİZER'in Tüm Sürümünü Denedim.Şahsen s60 9.4 Uygulamasıymış.
Spb Shell'in Tüm Sürümünü Denedim.
Bubue Desk Clock'ın Tüm Sürümlerini Denedim.
Hiçbirinde Başarılı Sonuç Alamadım.Tek İsteğim Ekranımda Aşağıdaki Linkte Olduğu Gibi Bir Saatin Çalışması.
Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız