e72 hackleyen varmı

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
akula

akula

Üye
    Konu Sahibi
e72 hackleyen varmı
e72 hackleyen varmı bayağıdır arıyorum bulamadım v54,05

waycell

waycell

Üye
hackli fw var sitede indir kur

akula

akula

Üye
    Konu Sahibi
link varsa süper olur

system_start()

system_start()

Üye
Merhabalar...

31 mayısta (2011) yeni bir heloox sürümü çıktı( 2.10 ) onu indirip opda ile sertifikalayıp telinize kurarsanız hackleyebilirsiniz. ( ŞİMDİ Tüm Telleri Hackleyebiliyor.)

Sitede TÜM HACKLENEMEYEN FWLERİ HACKLEYEBİLDİĞİ yazıyor ben de e63 üzerinde denedim ve hackledim. (FW: V410.21.010 - RM-437 - E63-1) ardından da N-GagE kurdum (üstüne de virtualKEY kurdum) şu an müthiş bir oyun cihazına döndü E63 (içinde Resident Evil inden Asphaltına , FIFA sından System Rush ına kadar oyunları kasmadan açabiliyorum.).

İsteyen PM atsın N-Gage dosyalarını paylaşayım yada çok fazla istek olursa E63 E72 E71 Gibi cihazlar için yatay modu destekleyen sürümün konusunu açarım.

Saygılar...

akula

akula

Üye
    Konu Sahibi
valla eklersen süper olur

bilkurdu1

bilkurdu1

Üye
e72 için hackli cfw si olan varmi opda ücretli artık

zagros49

zagros49

Üye
s.a akradaşlar E52 VAR BİTÜRLÜ HACKLEYEMEDİM NASIL HACKLERM EN KISA YOLDAN VESSELAM

akula

akula

Üye
    Konu Sahibi
e72 için hackli cfw si olan varmi opda ücretli artık

arkadaşım ücretli değil bildiğim kullandığın tarayıcıdan kaynaklı benimde başıma gelmişti

s.a akradaşlar E52 VAR BİTÜRLÜ HACKLEYEMEDİM NASIL HACKLERM EN KISA YOLDAN VESSELAM

http://www.maxicep.com/s60-3rd-sistem-modifikasyon-uygulamalari/helloox-v2-10-ile-tum-s60v3-s60v5-ve-s-3-cihazlarini-hackleme-anlatimi-by-reis-i-eagles-503218.html

linke bir bak istersen ben sorunumu ben çözdüm :D

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Takipçi Satın Al

Üst Alt