e72 fw 52.5 tr yok mu

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

ismailizgin

Üye
    Konu Sahibi
e72 fw 52.5 tr yok mu
üstatlarım e72 telfnuma 52.5 fw güncellemesini yükledim ama dil tr yok. Şimdi ben ne yapabilirim acaba bu konuda bir bilgisi olan var mı?

batikan34

Üye
arkadaşım telefonun n com garantili değil sanırım,ancak servise götürüp tr yazılımı yükletmelisin...

--------------- Ekleme ---------------

nokai com garantisi(kvk,genpa,telecervis v.s) demek istemiştim...yukarıda eksik çıkmış

ismailizgin

Üye
    Konu Sahibi
telefonum n.com garantili ama tr dil yükletmeye götürdügümde bana bu versiyonun trsi olmadığı söylendi v52.005

wilderk

Üye

şu siteye bak bi istersen pm de atabilirsin

muratbaymis

Üye
Merhaba.Benim E72 telefonum yurtdışından geldi.versiyonu yükselttik .RM 530 .Fakat klavyede TR alfabesi yok.mesela önceki versiyonda (022 de) shift +L i oluyordu.şimdi olmuyor.versiyon 052 ye yükselttik ama TR alfabesi hangisi uygun bilmiyorum.Bu konuda bana acil yardım ederseniz çok memnun olurum.Dili de ingilizce oldu Klavyesi de Türkçelikten çıktı

beq

Üye
Merhaba, 52 versionunu yükledim telfonun dili türkçe ama klavye almanca, almacda Fw yüklerseniz telefon düzeliyor, nokia servisiyle görüştüm fakat güncelleme paketini bekleyecksiniz dediler, eğer tamaen ing ise almanca frimwire yükleyin içerisnde türkçe dil var....

mula2001

Üye
Merhaba, 52 versionunu yükledim telfonun dili türkçe ama klavye almanca, almacda Fw yüklerseniz telefon düzeliyor, nokia servisiyle görüştüm fakat güncelleme paketini bekleyecksiniz dediler, eğer tamaen ing ise almanca frimwire yükleyin içerisnde türkçe dil var....

Kardeş tam olarak hangi almanca kodunu yükledin. Variant ı nedir yani yükledigin almanca paketinin v52 de

söylersen bende yükleyeyim..

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt