e72 donma sorunu Lütfen yardımm

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
ByTaco

ByTaco

Üye
    Konu Sahibi
e72 donma sorunu Lütfen yardımm
Beyler telefon aniden donuyo kalıyo öle herhangi bi program yada telefonda öyle menü felan acınca arada birde olsa donuyo telefonu kapatıp acmam gerekiyo ne yapmalıyım ?
Format atsam duzelir mi yada format atınca kendi programları otomatik yükleniyo mu ? Simdiden saolun

jigsaw_54

Üye
arkadaşım sen en iyisi ona yeni versiyonunu kurdurt dikkatimi çekti 1-2 tane daha sorununu gördüm format atınca hafıza kartındaki uygulamaların BAZIlarını otomatik yüklüyor sana tavsiyem versiyon kurdurt ve kurtul :D

ByTaco

ByTaco

Üye
    Konu Sahibi
nasl yaptırtcam onu kme nasl yaptırtcam ovi suite ile kendım yapabiliyomuyum?

jigsaw_54

Üye
nasl yaptırtcam onu kme nasl yaptırtcam ovi suite ile kendım yapabiliyomuyum?

aman sakın ovi suite ye bulaşma güvendiğin bi telefoncu varsa ona yaptırabilirsin nokia nın kendi güncellemeleri filan oluyor ama daha sonra telefonu daha berbat hale getiriyor güvendiğin bildiğin bi telefoncu varsa ona yaptırabilirsin

ByTaco

ByTaco

Üye
    Konu Sahibi
malesf güvenilir kimse yok .s baska türlü olmuyo mu ?

jigsaw_54

Üye
kendine güvenin varsa siteden araştır telefoncuların yaptığı işlemler,programlar vs forumda da mevcut biraz araştırma yaparsan bulursun

AMA!!!

bunları yaparken telefonu komple göçertme ihtimalin de var bunu göze alıyorsan yap ama yemez diyorsan uygun bi telefoncu bulman lazım benim var bu tarafta... yada şimdilik bi hard reset at

sol shift + boşluk + silme tuşu + açma tuşuna telefonda ülke seçme ekranı gelene kadar basılı tut

ByTaco

ByTaco

Üye
    Konu Sahibi
bunu yaparsam telefondaki butun programlar siliniyo dmi hiç bişi kalmıyo telefonda ?

fireman87

fireman87

Üye
*#7370# var birde ama buda siler programları..

ByTaco

ByTaco

Üye
    Konu Sahibi
en azından telefonun orjinal kendi yazılımları geri gelsnde dewamı sorun değil o oluyo mu ?

fireman87

fireman87

Üye
Bu verdiğim kod telefonunu geçmişe gönderiyor, mesela bi telefoncuya götürüp format at dersen adam ya fast format atıyor yada bunu.

ByTaco

ByTaco

Üye
    Konu Sahibi
cok saolasn hocam yapıorm hemen umarım sorun kalmaz.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Takipçi Satın Al

Üst Alt