E71'de Authentication Problemi~

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
    Konu Sahibi
E71'de Authentication Problemi~
Merhabalar. Nokia E71 kullanıcısıyım.

UI Framework version: 1.00(106)
OS Version: 2.00(1177)
SW version: 510.21.009

Yaşadığım problem; herhangi bir twitter uygulamasını çalıştırmak istediğimde "sign in with twitter" seçeneğine bastığım zaman, telefon browserının sayfayı açmaya çalışırken birden kendini iptal etmesi ve tekrar aynı ekrana dönmesi durumu. Aynı sorunun yaşayan birkaç kişiye rastladım internette yaptığım aramalarda; fakat hiçbir çözüm getirilmemiş bu probleme..

Twitter'ı en rahat kullanabildiğim Gravity uygulamasında ise şöyle bir şey karşıma çıkıyor; en son versiyon olan v2'de, öncelikle twitter hesabımı ekliyorum. Fakat foursquare hesabımı de eklediğimde twitter hesabım ortadan kayboluyor ve yeniden bir hesap eklemek istediğimde "sadece" foursquare hesabını seçebiliyorum.

Bu durum gerçekten sinir bozucu. Gravity'nin lenmiş önceki sürümünde twitter hesabım sorunsuz çalışıyor fakat bu sefer de, "fotoğraf gönderimi devre dışı bırakıldı" uyarısını görüyorum. Foursquare ise hiç çalışmıyor eski sürüm olduğu için..

Bu duruma çözüm varsa çok minnettar olacağım.. Teşekkürler şimdiden önerileriniz için..

Konu Sahibi
Arkadaşlar bana yardım edebilecek kimse yok mu? :/ Telefonuma format atsam acaba düzelir mi acaba bu tarayıcı sorunu? Fakat bu sorun sadece bana ait değil, internette birkaç kişide daha rastladım ama kimseye cevap verilmemiş.. Sanırım benim kaderim de bu

Valla o programın config kısmını bulup onu silince düzelir diye düşünüyorum ama yanlış birşeyi de silmemen gerekir.

Konu Sahibi
Valla o programın config kısmını bulup onu silince düzelir diye düşünüyorum ama yanlış birşeyi de silmemen gerekir.
Programın config kısmı yok ki.. Trill uygulamasında sadece connect e basabiliyorum, tek seçenek malesef Gravity'nin twitterında sorun çıkmıyor, çünkü id ve şifreyi kendim girebiliyorum uygulamaya.. Ama trill, twitter sayfasına bağlanıp, oradan girmemi istiyor bu bilgileri, fakat 2 saniye içinde tarayıcı sayfayı kapatıyor.. :S

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...