e71-zyxel p-660w-Tx wireless bağlantı sorunu

Sponsorlu Bağlantılar

nazmi37

Üye
    Konu Sahibi
e71-zyxel p-660w-Tx wireless bağlantı sorunu
Ttnetten aldığım zyxel p-660w-Tx modemimle ne yaptıysam telefonumdan wireless bağlantı kuramadım..bu konuda yardıma ihtiyacım var..Bilen arkadaşlar yardım ederse çok sevinirim..

dilfernet

dilfernet

Üye
aynı melanet benim başımdan da geçti, benden sana tavsiye modemini değiştirmen, bağlantı kursan bile kopmalar oluyor, her şeiklde bu modemler sorunlu. bilgin olsun

mugurg

Üye
Arkadaşım öncelikle tarayıcından 192.168.1.1 adresine girerek modemin ayarlarına girmen lazım. Daha sonra ordan Ağ->Yerel Alan Ağı menüsünden Gelişmiş Kuruluma gir. Ordan da "Herhangi bir IP'yi algıla" seçeneğini devre dışı bırak.
Ben de zamanında çok araştırıp en son Zyxel'in kendi sitesinden bulmuştum. İşte adresi:

Umarım sorunun çözülür. Hadi kolay gelsin..

dokkuz

Üye
eywallah mugurg sağol walla yarım saattir uğraşıyodum

beroz999

Üye
hocam wallaha allah razı olsun yaa ne diyim kac gundur ugrasıyorum telefon ile baglanmaya goruyor baglanıyor ama gırmıyordu hıc bır yere :D ama sayende oldu ne gıcık bır seydır bu yani ugrassan aklına bıle gelmez eyw...

kroki

Üye
Eyvallah kardeş çok teşekkürler kafamdaki soru işaretini kaldrdın :)

emre_oce

Üye
Arkadaşım öncelikle tarayıcından 192.168.1.1 adresine girerek modemin ayarlarına girmen lazım. Daha sonra ordan Ağ->Yerel Alan Ağı menüsünden Gelişmiş Kuruluma gir. Ordan da "Herhangi bir IP'yi algıla" seçeneğini devre dışı bırak.
Ben de zamanında çok araştırıp en son Zyxel'in kendi sitesinden bulmuştum. İşte adresi:

Umarım sorunun çözülür. Hadi kolay gelsin..

dogru soyledin

--------------- Ekleme ---------------

xDxD

ve tsk

muhabbet42

Üye
ya arkadaşlar benim de modemim de bi sorun var 192.168.1.1 denn ayar yaparken sistem şifresi diye bişey geliyo bu nedir beni bilgilendirirseniz sevinirim

weyysel

weyysel

Üye
ALLAH senden razı olsun kardeşim

hegum

Üye
Allah razi olsun kardesim senden 3 gundur ugrasiyom.....

mczeren

Üye
ttnet

ya arkadaşlar benim de modemim de bi sorun var 192.168.1.1 denn ayar yaparken sistem kodu diye bişey geliyo bu nedir beni bilgilendirirseniz sevinirim

şifre ttnet

slnei88

Üye
merhaba bende aynı sorunu yaşıyorum yazılanları uyguladm modemin ayarlarına girdim ancak yerel ağ da gelişmiş seçenneklrde herahngi bir ıp adresini otomatik al seçeneğğini bulamadım bana daha ayrıntılı bilgi verebilirseniz çok memnun olurum

Kontrol

Kontrol

Üye
ALLAH senden razı olsun kardeşim kaç gündür kafayı yedim :))
Komşuya gidip format attım , drivlerları ve modemi kurdum gece eve geçtim bi net keyfi yapayım dedim
bi baktım cepten giremiyorum :D çok çok teşekkür ederim tekrar Allah razı olsun :))

Üst Alt