e71 yüklediğim uygulamalar gözükmüyor

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

kaanu

Üye
    Konu Sahibi
e71 yüklediğim uygulamalar gözükmüyor
Arkadaşlar telefonumda snaptu falan vardı.Dün ovi suiteden yazılım güncellemesi yapmayı denedim.Güncelleme bittiğinde telefon baştan başlatıldı.Ancak snaptu vb. uygulamaların ikonu yüklemelerde yoktu.Uygulama yöneticisinde var ama. Ne yapmam lazım lütfen yardımcı olun.

waycell

waycell

Üye
yazilim sonrasinda kart formatlanmalidir formatlamasan bile sys private recouce ve system klasorkerinin icini komple silmelisin prolari tekrar yuklemelisin

acati

acati

Üye
*#7370# ile formatla telefonunu ve uygulamlarını tekrar kur bence..

akinredblood

Üye
Yok formata veya sılmeye gerek yok ,aslında ordalar gorunmez oluyolar, ama kafası karısıyor, bende de oluyor ama programın bırını kaldırıp veya yenı bır program kurdugunda gelıyor gerı , en sın sunu buldum klasorler olusturdum , mesela oyun , hbaer klasorlerı ıcınde sınıfladım programları o zaman kaybolmuyorlar...

butlan40

butlan40

Üye
arkadaşlar e71 kullanıyorum tek sorunum her wıfı ye bağlandığımda şlfre istiyor laptop gibi bi sefer girince hafızaya almıyor mu...lütfen yardım.

brk-rtrk

Üye
butlan arkadasım egerkı baglanacagın erısım noktaları lıstelerı geldıgınde wlan agı ara secenegını degılde tanımlı olan wlan agını(egerkı tanımlı degılse baglantı ayarlarından yenı erısım noktası tanımlayabılırsın egerkı yapamazsan buradan yaz yardım edebılırım) secerek sıfre gırmekten kurtulabılırsın

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt