E71 v501.21.001 sürümü hacık

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
63urfalı

63urfalı

Üye
    Konu Sahibi
E71 v501.21.001 sürümü hacık
ewet arkadaşlar lütfen yardım edin v501.21.001 bir türlü hacıklıyamadım:bilmm arkadşlar v500 vs vs hacıklanıyor:hmmm nasıl bu versyonu v501.21.001 hacıklarım:islik hacıklıyan varsa yardımcı olsun lütfen yardım edin ve ya nasıl v500 sürümüne geri dönerim:allalla:

mpy

mpy

Üye
aynı sorun bendede var helloOX2 v2.03 işe yaramıyor. işlemitamamlamıyor bitürlü. başka yolu varmı bu işin? nasıl hackleyebiliriz.

05383573638

Üye
arkadaslar bende bıturlu hacıklıyamadım bu surumu hacıklıyana kadar bu ısın aslını bırakmıyalım buldumuz paylasımları burda paylasalım haydı ıs basına

canali1

canali1

Üye
Arkadaşlar bende e71 rm-346 var. nokia update de 501.21.001
versiyonu çıkmıyor, eski sürümü çıkıyor.
Siz nasıl güncellendiniz.
yardım ederseniz sevinirim

63urfalı

63urfalı

Üye
    Konu Sahibi
arkadaşım ne yapacan bız kurtukmak ıstıyoruz

ibrother

ibrother

Üye
arkadaşlar sorunu yanlış yere yazıyonuz e71 9.4'tur oraya yazın. Bu arada hello ox size olmaz sizin tel bilgisayar üzerinden sertifika ile hack'lenir.

canali1

canali1

Üye
hmmm nişye neyi var yeni sürümün

sagopa63

sagopa63

Üye
ben hackledim ama anlatamam cünkü tam olarak toparlayamam konuyu. Sie tavsiyem pes etmeyin bu forumda arastırın bulursunuz bunları deneyn..
maxicep.com/symbian-s60v5-sistem-modifikasyon/telefonunu-hackleyemeyenler-icin-justhackit-burda-496617.html
Burdakını indirdikten sonra hellox2 yı ındırın x ploreden hellox dosyasındaki ıntsall.exe yi C sys bin klasorune atın.. Acıklayıcı olmadı ama anlatmak bılmıyorum hıc konu acmadm.. Yardım etmk ıcın yazaym dedım ınsallah başarırsınız

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt