E71 Uzantı Sorunu..

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

metehanbuyurduk

Üye
    Konu Sahibi
E71 Uzantı Sorunu..
Cihazım E71.. En uygun bölüm burası olarak gördüm .. Lütfen aciL yardım edin :( Ben film izliyordum eski telefonumda internetten indirip .. C3 eski telefonumdur .. E71 e film açılmıyor sadece ses geliyor naapmalıyım 3gp açmıyor telefonum mp4 te açmıyor kendi 3gp çekiyor ama 3gp açmıyor bilen :'(

mstf_l

mstf_l

Üye
core player yada uc player'ı denedin mi

Yada filmi bilgisayardan cevirmeyi

sanerko

Üye
slam ben ali bende e71 kullanyrum 3gp mp4 videolarin pek cogunu real player oynatiyor bazi kodec video filmleri oynatmayabilir core player uc player julyy player prolari kur telefona sorunsuz her videolari oynatirsin bise sorabilirmiyim arkadas e71 hat bir hat 2 diye mevzu var cift simkartmi tekmi e71 2. Sim kart yerini bulamadim bende hat1 hat 2 yaziyor aceba yazilim hatasimidir?

denizyildizi345

denizyildizi345

Üye
Yüksek çözünürlüklü videolarda yavaşlama,donma,kasma olabilir.Bu durumda bilgisayardan video çözünürlüğünü 320x240 yaparsan real player ile bile izlersin.

Symbianist

Symbianist

Üye
e71 tek hatlıdir. Nokianın çift hatlı telefonu yok

mstf_l

mstf_l

Üye
slam ben ali bende e71 kullanyrum 3gp mp4 videolarin pek cogunu real player oynatiyor bazi kodec video filmleri oynatmayabilir core player uc player julyy player prolari kur telefona sorunsuz her videolari oynatirsin bise sorabilirmiyim arkadas e71 hat bir hat 2 diye mevzu var cift simkartmi tekmi e71 2. Sim kart yerini bulamadim bende hat1 hat 2 yaziyor aceba yazilim hatasimidir?

O sakın mod lar olmasın bir iş modu bir kişisel mod var

sanerko

Üye
valla bilmiyorum mod ney oluyor arkadaslar bende ayarlar kisisellestirme zilseslerinde zil sesi hat 1 zil sesi hat 2 bide video arama sesi var cözemedim arkadaslar

aslanrecep

Üye
çin mali e71 olabilir mi

sanerko

Üye
yok cin mali degil orjinal arkads

metehanbuyurduk

Üye
    Konu Sahibi
sağolun yardimlariniz için çareyi telefonu değişirmekte buldum...

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Takipçi Satın Al

Üst Alt