E71 son versiyonu yükledim titreşim gitti acil yardım

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
fastfito

fastfito

Üye
    Konu Sahibi
E71 son versiyonu yükledim titreşim gitti acil yardım
Bugün ikinci el e 71 aldım versiyon güncellemesi yaptım titreşim çalısmıyorum yardım lazım

mstf_l

mstf_l

Üye
güncellemeden önce calıştıgına emin misin bir de ayarları kontrol ettin mi

fastfito

fastfito

Üye
    Konu Sahibi
evet çalışıyodu ayarların hepsi doğru tekrar yükledim bi kere titredi tekrar gittti bataryadan olabilirmi diye düşünüyorum anlayamadım orjinal bataryayı nasıl anlaya birim

mstf_l

mstf_l

Üye
telefon açılırken titriyor mu

Symbianist

Symbianist

Üye
garip bir durum güncellemeyi yeniden yap o zaman. GüncellemeYI nerden yaptın

fastfito

fastfito

Üye
    Konu Sahibi
mstf_l

mstf_l

Üye
orijinal batarya varsa bir dene istersen

Güc yetmedigi icin olabilir mi ki :allalla:

fastfito

fastfito

Üye
    Konu Sahibi
şu an düzeldi çalışıyor baklım sonra ne olucak bataryayı gösterdim orjinal çıktı ilginize teşekkürler

mstf_l

mstf_l

Üye
icerde temazsızlık falan olabilir diye düsünüyom ama titriyo diyon hep aynı islemde mi titriyor

sanerko

Üye
slam kardes benimde ttresim calismyor son versiyon yuklu napmaliyim e71

sanerko

Üye
kardes bendede yok ttresin bu son versiyonmu 510.21.009 bu benin yazilim sonmu bu versiyon

mstf_l

mstf_l

Üye
21.010 çıkmış olması lazım ama ben yanlış hatırlıyorda olabilirim

fastfito

fastfito

Üye
    Konu Sahibi
bilemedim telefon geldiğinde msj geldiğinde arada sırada titiriyo tercihlerde sadece bikere titriyo bi daha da yok garantisi olmazsa götürüyüm diyorum

----------Eklendi 19.02.2012 @ 00:37:56 ---------- Yazıldı 18.02.2012 @ 23:53:10 ----------

a.s ben garantiye vercem vermekte istemiyorum ama telefoncu büyük olasıkla programsal olduğunu söyledi seninkide son versiyonu yükledikten sonramı gitti

----------Eklendi @ 00:38:59 ---------- Yazıldı @ 00:37:56 ----------

evet son versiyon o

sanerko

Üye
bilader bende bu versiyonu yukledikten sonra ttresimi unuttum 510 21 009 2011 mart 19 da yuklemisim senin version bumu dahami yuksek bide n73te cihaz yoneticden guncellemelere bakiyordum bunda bakacak yeri bulamadim ben

fastfito

fastfito

Üye
    Konu Sahibi
bilader bende bu versiyonu yukledikten sonra ttresimi unuttum 510 21 009 2011 mart 19 da yuklemisim senin version bumu dahami yuksek bide n73te cihaz yoneticden guncellemelere bakiyordum bunda bakacak yeri bulamadim ben
bunda yok uygulama güncelleme olayı telefonda son versiyonu yüklemişsin bende yükledim gitti programsal sorun bu titreşim işi garantisi varsa servise ver bence

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...