E71 showdelmsg açılmıyor

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

efkar005

Üye
    Konu Sahibi
E71 showdelmsg açılmıyor
Arkadaşlar merhaba,

Ben internette araştırma yaptıktan sonra, sertifika olaylarını da hallederek Extra power modul pack ve python 1.4.5 u da kurduktan sonra showdelmsg yi de kurdum. Hiç bir sorun yaşamadım. Şuan tek sorun showdelmsg yi çalıştırdığımda hiç bir tepki vermemesi. program açılmıyor. Nedeni ne olabilir?

Çalışabilmek için Python 1.4.5 ve Extra Module Pack'e ihtiyaç duyan uygulama(showdelmsg), sadece 3. Sürüm ( S60v3 ) Symbianlar ile uyumlu çalışıyor. Acaba benim nokia e71 3.sürüm mü değil?

Ben Extra module Pack, python ve Showdelmsg yi dosyayöneticisinde DATA adlı klasörün içine kopyalayarak çalıştırdım. Acaba sorun burada mı? C: sürücüsünü bulamıyorum buarada. Farklı bir dizine mi kopyalayıp çalıştırmalıyım. ( Alıntı: Son derece basit ve kullanımı kolay bir arayüzü bulunan yazılımı, C sürücüsüne kurduktan sonra uygulamalar altından çalıştırıyoruz.)

Arkadaşlar bu arada benim iş ciddi. Mesajı mutlaka geri almam lazım. Mahkemelik bir durum var.

Teşekkürler
Saygılar.

--------------- Ekleme ---------------

Arkadaşlar programı açmayı başardım. Yalnız program silinen mesajları buluyor ama yaklaşık 20 karakter gösteriyor hepsini göstermiyor mesajın nedenini bilen var mı?

kerata22

Üye
çok eski konu biliyorum ama banada lazım ve bende de açılmadı....silinen mesajları geri getirmenin başka bi yolu varsa onuda denerim

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...