E71 Nokia Yazılım Yükleme Ve Sertifika Hatası

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

adorno123

Üye
    Konu Sahibi
E71 Nokia Yazılım Yükleme Ve Sertifika Hatası
Arkadaşlar merhaba,

Bugün Nokia E71 aldım. Gerçekten çok güzel bir telefon.

avi, divx formatında videolar seyredebilmek için Corecodec indirdim ve bilgisayarıma kurduğum programdan (Noki Application Installer) programını da kullanarak Corecodec programını bilgisayarıma yüklemeye çalıştığımda Sertifik aHatası veriyor ve yükleyemiyorum.

Telefonun tarihini 2005 yaptım. Bu sefer telefon ayarları ya da sertifikada sorun var dedi.

Yardımcı olacak arkadaşlara şimdiden çok teşekkürler.

Esendağlı

Esendağlı

Üye
Arkadaşlar merhaba,

Bugün Nokia E71 aldım. Gerçekten çok güzel bir telefon.

avi, divx formatında videolar seyredebilmek için Corecodec indirdim ve bilgisayarıma kurduğum programdan (Noki Application Installer) programını da kullanarak Corecodec programını bilgisayarıma yüklemeye çalıştığımda Sertifik aHatası veriyor ve yükleyemiyorum.

Telefonun tarihini 2005 yaptım. Bu sefer telefon ayarları ya da sertifikada sorun var dedi.

Yardımcı olacak arkadaşlara şimdiden çok teşekkürler.
Arkadaşım öncelikle hayırlı olsun güle güle kullan.Yüklemede "süresi geçmiş sertifika" hatası alırsan cihazın tarihini 6 ay veya 1 yıl gibi aralıklarla 3-5 ayda olabilir ama öyle 4 yıl gibi bir süre olmaz.corecodecplayerin hangi sürümü acaba 1.35 ise onun zaten sertifikası yok diye biliyorum.eğer sertifikası yoksa mutlaka sertifikalandırıpda yüklemen lazım(yada cihazın hacklenmiş olacak).o tarihle olmaz yani..

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt