E71 mesaj bildirim sorunu

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

kulunk52

Üye
    Konu Sahibi
E71 mesaj bildirim sorunu
Arkadaşlar E71de anaekranda msj geldiği zaman beliren msj bildirim kutucuğu kayboldu.
Araçlar-->Modlar-->Giriş Ekranı Uygulamaları-->Etkin Uygulamalar da mesaj bildirim işaretli ama yinede ekranda msj bildirimi görünmüyor.

lemaynak

lemaynak

Üye
Merhaba
araçlar>ayarlar>genel>kişiselleştirme>giriş ekranı giriş ekranını aktif konuma getir.

kulunk52

Üye
    Konu Sahibi
Ekranda duran mesaj kısayolunu demiyorum. ""Mesaj geldiği zaman"" alt kısımda beliren mesaj baloncuğundan bahsediyorum. Neyse sorunun neden kaynaklandığını bilmiyorum ama ben çözümü bulamadım; son çare formatladım !!

lemaynak

lemaynak

Üye
merhaba
evet bende ondan bahsediyorum. denedim aktif olmadığında göstermiyor. aktif olunca gösteriyo.
neyse format iyidir.:oke:

kulunk52

Üye
    Konu Sahibi
:oke:Aktif konumda zaten.Saatin yanında kısayollar duruyor işte aktif ekran o değil mi?

Formatladım da 1 geldi 2 geldi 3. mesaja yine kayboldu kafayı yicem ben sistemsel bi hata var heralde garantiye göndercem bunu:off:

melissak

Üye
Araçlar-->Modlar-->Giriş Ekranı Uygulamaları-->Etkin Uygulamalarda mesaj bildirimini etkisiz hale getirip boş mesaj at kendine. sonra etkin hale getirdiğinde düzelicek.

fatihba

Üye
Konunun üzerinden geçeli epey uzun bir zaman olmuş, fakat ben yine de arama yapıp bu konu başlığı altına gelecekler için bu sorunun çözümünü yazayım.

Nokia E71 bu hatayı gelen mesaj kutusu 2000 mesajı geçince yapıyor. gelen mesaj kutunuzda bulunan mesajları 2000 nin altında bir sayıya kadar silin daha sonra
Araçlar > Modlar > Giriş Ekranı Uygulamaları > Etkin Uygulamalarda mesaj bildirimini etkisiz hale getirip kendinize boş mesaj atın, sonra tekrar etkin hale getirin bu sorun ortadan kalkacaktır...

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Takipçi Satın Al

Üst Alt