qaprice
Üye
E71 java sorunu ve java platformu yardım !
arkadaslar ıkı gun once telefonumda nedensız bır yavaslama basgosterdı. Sorunun telefon degıl hafıza kartından kaynaklandıgını anladım daha sonra kartı pcye taktıgımda da farklı kasılmalar meydana geldı. Nod32 ıle tarattıgımda bır trojan sızıntısı kesfettı ve karantınaya aldı. Bu ıslemlerden sonra ıse hafıza kartını hard format yaparak bıcımlendırdım ve telefona taktıgımda herhangı bır sorun kalmadı. Bu arada hafıza kartım mıcro sd hc sandısc 8 gb. Daha sonra telefonada hard format cektım tam bır temızlık olması acısından. Daha sonra telefonumu tekrar hack ıslemını gerceklestırdım ardından maxıcepte bulunan kaspersky 8.o versıyonunu yukledım. ucweb skyfıre yukledım. Buraya kadar hersey normal. Ama ıs java uygulamalara geldıgınde roller degıstı. Opera ve benzerı hıc bır uygulamayı yuklemedıgını fark ettım bellı bır yerden sonra yukleme esnasında bır sure sonra yuklenemıyor uyarısı verıyor. Bıraz saga sola baktım ve telefonda yuklu gelen java platformunun sılınmıs oldugunu gordum. Bu java platformunu nereden yukleyebılırız yardımlarınızı esırgemezsenız cok sevınırım sımdıden tesekkurler. ( e71 )
ınanın cok can sıkıcı bır durum. Nokıa betalabs ın yayınladıgı yenı bır sürüm var 2.0 ancak bu surum v5 dokunmatık ekranlı nokıalar ıcın oldugundan uyumlu degıl. Denedım tabıkı calısmadı dogal olarak. E71 ıcın olan 1.3 veya 1.5 surumlerı lazım fakat bu surumlere ulasamıyorum. Lutfen ılgılenın. Tesekkurler.
kimse yok mu yardım edecek.