E71 ile ilgili yardımınıza ihtiyacm var lütfen?

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

ressam_01

Üye
    Konu Sahibi
E71 ile ilgili yardımınıza ihtiyacm var lütfen?
arkadaslar bikacgün önce menü > araçlar > şifreleme die bi secenek var oraya girdim,hafıza kartını sectim , anahtarı kaydetmeden şifrele dedim.uzun bi süre şifrelemeyi bekledm ve sanırım şifreledi. sonra hafıza kartındaki hiçbi resm-video vs.. görünmez oldu sonra kapalı duruma geri getirdm ama halaa görünmüyor. kartı biçimlendirdim resimleri geri yukledim ama halaa görünmüyor hiçbişe,sadece bilgisayara takınca görebiliyorum. bu sorunu nasıl çözebilirim bilen arkadaslar ltfen yardımcı olun :((

--------------- Ekleme ---------------

yaw kimse yokmu bana yardım eedecek

aynalierkan

Üye
şifreleme yaptığın yerden tam tersi işlem yap şifrelemeyi kaldır bakalım ne olacak sonucu paylaşın

--------------- Ekleme ---------------

şifreleme yaptığın menüden şifrelemeyi kaldır yani tam tersi işlem yap bakalım ne olacak lütfen sonucu paylaşın

ressam_01

Üye
    Konu Sahibi
ne ettiysem düzelmedi... kapalı hale getiriyorum gene aynı. bi arkadasın hafıza kartını benm tele benimkinide onun telefonuna taktım. benmki düzeldi arkadasınki bozuldu :) ama yinede bazen sistem hatası veriyor.haa bu arada bütün veriler gitti dosyalar bozulmuş

anl_tr

anl_tr

Emekli Yönetici
bence telefonu bir format at kendine gelsin.Çünkü arkadaşınkinide bozmuşsa telefonda yazılmsal bir problem olmuştur.

ressam_01

Üye
    Konu Sahibi
karta attım ama telefona atmadım formatı

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...