e71 -i780 -p320 arasında kaldım

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

memoli1060

Üye
    Konu Sahibi
e71 -i780 -p320 arasında kaldım
arkadaşlar 500 tl gibi bir bütçem var.wifi gps 3g gibi şeyler büyük önem taşıyor.kuzenmde e71 var 500 e onu yada hepsiburadada 440 tlye asus p320 ve bi arkta 450 ye i780 var sizce hangisini almalıym p320de 3g olmaması beni sıkıyor gerek olurmu bilemiyorm lütfen bi akıl verin daha önce moto q kullanmstm o yzden e71 gibi geniş telefnlardan dilim yandı ne dersniz?

sqst

Üye
Daha önce pda kullanmadıysanız asus u tavsiye etmem ve bu cihazında işlemcisi çok iyi değil ,eğer asus alacaksanız p 552 gilde dı sanırım onu tavsiye ederim tabi bu tavsiye asus içindeki kıyaslamada .
Ben 2 hafya önce bu asus u almaya gittim , fakat şarj sorunu bu telde çok fazla ve bir mağazada bunun menusune bakma sansım oldu inanın o kadar zorki yarıca menü içerisinde ya da mesajlasırken parmakla dokunmak çok zor geldi bana her dakikada kalemini kullanmak pek benim tarzım değildi . Sonra e71 i gördüm ve yani hemen hemen bir pda gibi yapmadığı şey yok ,mail ulaşımı olsun (eve gelince modemi otomatik görüyor ve maillerimi otomatik kısa mesaj gibi alıyorum :) )ayrıca office dökümanlarını çok iyi açıyor , msarj süresine gelince gün içerisinde sık sık mesajlasarak 3 gün kullanıyorum tabi geceleride konuşma yapmam bunun ekstrası ,eğer wlanı çok kullanırsam yada müzik dinlersem 2 gün gidiyor en az.(1500 mha pil) ...

memoli1060

Üye
    Konu Sahibi
ilginiz için çok teşekkürler.daha önce pda kullandm zaten asussu düşünmemn tek sebebi wm olusu ve igo çalıştırablmesi.e71 ile ilgili sormak istediğim taşımada problem yasıyor musunz moto q da cebim doluyordu?

sqst

Üye
Taşımada sorun yaşıyormusunuz derken tam olarak boyutlarını kastettiniz sanırım , telefon ince bir telefon en gün içerisinde sürekli takım elbise giyen birisiyim ve gömlek cebinde olsun pantolonda olsun bir sorun yaşamıyorum ,elinize alınca sizde fark edeceksiniz zaten hem asusdan daha ince :) Tüm sorularınız yanıtlayabilirim ,bu arada hani asus u dısarda deneme sansınız cok az cunku bıldıgınız gıbı wındows yuklu telefonlar acıldıkdan sonra kurulumu yaptıgı ıcın satmak sorun oluyor laptop gıbı , anca gerı gelmıs ya da bir arızadan dolayı vıtrıne koyulmuş bir telefon bulursanız elinize alın ve bırakmayın :)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt