arkadaşım telefon işi bu çok değişik örnek vermek gerekirse, 2007 nin 6. ayında 610 tl ye nokia n73 almıştım genpa garantili, şu an araştırın bazı siteler veya marketler hariç ( nlarda 3-5 günlük kampanya yapıyor) fiyatı 500 civarında yani nerdeeeen nereye 2 yıl geçmiş üzerinden ve fiyatı 100 tl düşmüş, N73 de wi-fi yok yavaş 265 k ekran yani onun üzerine n81-n82-n95 falan filan hepsi çıktı ama nafile düşmüyor fiyatı, yalnız şiddetli bir tavsiyem var e71 i qwerty klavyesi için almıyorsan kesinlikle N79 al derim 620 tl civarında ve eksiğini bulana bir tane bedava veriyolar

şaka tabiki ama telefonda yok yok, basitce aklınıza gelecek her şey var, ayrıca 5mp carl zeis camera, dokunmatik navi tekerleği e71 ile aynı işletim sistemi, hafiflik tek tuşla tuş kilidi surround ses çift hoparlör wi-fi si 3,5 G si falan onları sayamama gerek yok, kutu içinden 3 adet arka kapak çıkıyor ve telefonun teması otomatik arka kapaklara göre değişiyor kendilğinden yani , abim aldı 15 gündür eksik arıyoruz ama bulamadık, sadece 1 yerde karşımıza msj yazarken 2. satıra geçince yavaşlama oluyor diyorlardı , karakteri inglizce yapınca o da geçiyor ve ultra küçük bir dezavantaj, diğer bütün özellikleri en az e71 kadar ve daha fazlası var. birde şu mobil tv olayı var ayda 20 tl ye ligtv 20 saat ( 13 maç) izlenebiliyor ben alacaktım küçücük ekranda izlicektim vaz geçtim , abim aldı N79 tv ye bağlanıyor süper kaliteli görüntüsü oluyor bu arada , yani ne ararsan var , ve diğer arkadaşlara sormak istiyorum sizce bu teleon neden bu kadar ucuz 620 tl, N95 ten bile daha iyi